domingo, 20 de diciembre de 2009

Sortida per despedir l'any




Una gran sortida la que fem tots els anys per finalitzar la temporada, lo mitic " km vertical" i com cada any molta gent de tot arreu i mira que aquet any fotia un fred que.......buffffff.

Vaig sortir de casa a les 7h 15 de la matinada direccio la caramella 11.5 km i després pujada del km vertical fins les entenes i baixada inclosa, total vaig estar més de 5h.

Vam tenir molt bon ambient ja que entre d'altres també estava el Jesusenc si, si, vos pareixera extreny però crec que era ell, si no hagues dit tantes tonteries tindria els meus dubtes però no era ell.

De la mitica pujada dir que este any va ser especial i diferent i que la neu li va donar el toc de gracia, nomes cal veure les fotos.

I per la nit el sopar del cierre de la temporada on la veritat trobo que faltaven massa " vaques sagrades" los pepes, gis, Roseta, Tara i la dona, lo manso i Montse, Reyes i David, Ramon que per natros es com de la uec etc etc massa gent feia falta però tot i això vam ser 25 uequeros que vam disfrutar de l'examen de les uequeres.



No hay comentarios: