sábado, 28 de febrero de 2009

Resum mes de febrer

Pareix i no vull dir res ( toquem fusta) que este ha sigut el mes de la reaparició, pareix que tot comença a engranar-se hi ha anar be però com he dit abans, precaució!!
Aquest diumenge aniré a Miravet primera cursa de muntanya i la veritat estic un poc preocupat per com hem respondra el genoll després de la lesió, el resultat, el de menys, encara no hi ha cap dia que hagi passat de 12 km i la cursa en te 19 se que això no es un problema ja que si hem respon el genoll acabaré segur, ara a crusar dits i espera unes bones sensacions, si es així, a correeeeeeeeee que el temps pasa volant i els objectius es tiren a sobre.

RESUM MES DE FEBRER

160 KM A PEU 91 MÉS QUE EL MES DE GENER. 6 KM DE MITJA DIARIA.
470 KM BICI 100 MENOS QUE EL MES DE GENER 17 KM DE MITJA DIARIA.
61.47 PES MES DE FEBRER 450 GRAMS MENYS QUE EL MES DE GENER

domingo, 22 de febrero de 2009

Tinc ganes de zapatilla!!!!!

No se si es lo temps que fa que no correc per estes muntanyes que fa que tingue unes ganes de fer-ho que men paso.
Este cap de setmana que be a Miravet sere com un xiquet en zapatilles noves, en un sac ple d'il.lució i amb energia renovada, correrem sense preparament, però en ganes i motivació, com si fos la meva primera cursa.
Espero poder-la acabar (per la lesió i muscularment parlant) i ja no parar en busca dels meus objectius de la nova temporada, també espero trobar a tota la gent coneguda, amics que hem fet per estes muntanyes i companys de fatigues, la veritat tinc ganes de respirar este ambient.
Ens veiem a Miravet amics, amb ganes de zapatilla!!!

miércoles, 18 de febrero de 2009

Be nois i noies, sense temps de pair lo primer circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, ja tenim aquí la segona edició i amb moltes (moltissimes) novetats, per a obrir boca lo dia 1 de març comencem amb una cursa nova “La cameta coixa” a Miravet, una cursa de 19 quilòmetres i uns 1.000 metres de denivell positiu, passant per les planes i les muntanyes més enblemàtiques del terme i com no pel riu que dona nom al circuit.El període d'inscripció es va obrir al públic el dia 23 de gener i finalitzarà el dia 23 de febrer o al arribar als 250 inscrits.Tota la informació la trobareu aquí: http://cursalacametacoixa.blogspot.com/
Pel que fa a mi estic bastant motivat ja que ara fa 10 dies que estic entrenant en total normalitat, jo ja estic inscrit per afrontar la primera cursa de l'any de muntanya sera un test per veure si hem respon la cama de la lesió hi ha partir d'aqui..........

domingo, 8 de febrero de 2009

Cursa de Montbrió del Camp


Buuuuuuffffffff no se ni per on començar, bueno res més despertar-me i sentir com bufava el vent donava ganes de girar-se de l'altre costat, Tere fins i tot li volia trucar a l'organitzador abans d'aixecar-se per si ho suspenien, però d'això res, el desti ens havia guardat un gran dia.

Surtim direcció Montbrió a les 8 hi ha l'hora al puesto, alli ens hem trobat en la familia Marti que també corrien pare i fill que per cert apunta molt be.

Després de recollir el dorsal anem als cotxes a ficar-mos el traje que feia 5 mesos i pico que tenia abandonat, allí el primer moment delicat...fotia una rasca que pa que i jo com sempre ven arromangadet!!!

Li he donat els ultims consells a Tere i al meu amic Cid que tots dos debutaven en una cursa de 10 km i que per cert l'han bordat.

Han donat la sortida, per cert jo tenia que acompanyar a Tere però....joder després de casi 6 mesos i que el fisió hem digués que podia probar-me haver que tal les sensacions no l'he acompanyat, tenia al nostre amic que també aniria amb ella i el meu " garmin" no podia fallar-li res i aixi ha sigut, els hi ha surtit una cursa realment impressionant han arribat a ser els ultims de la cursa, segons ella quan s'ha girat al començament detrás nomes portaven el cotxe que tancava la cursa però ha acabat fent 51 min a 5.09 el km i el nostre amic 55 min molt be us felicito un altre cop.

Pel que fa a mi tenia ganes sobretot de que no hem notes res de la lesió i així ha sigut, no he notat res, he sortit tranquil el meu germa anava per davant i jo anava adelantant a gent fins que al km 2.5 l'he agafat i quan l'he pasat he vist que no anava del tot be i sense "voler" men he anat tenia molt bones sensacions notava que per ser que feia tant de temps estava corrent rapid al final 36 min i pico a 3.40 el km molt content però les cames muscularment fatal tant de temps i de cop este ritme pues.....el meu germa ha acabat fent 39.20 també molt be.

He tingut una anecdota molt bona i es que mun pare al km 7 m'ha dit que anava el 10 classificat i quan vaig fer l'inscripció vaig veure que al 13 classificat li donaven un premi especial m'he girat hi he vist que venien 3 ferraris i 1 porche i m'han adelantat tos 4 i penso merda 14 res de res, recta de meta i esprinto a tope adelanto a un i quan anava a adelantar a un altre li he donat una espenteta i l'he deixat pasar i hem diu GRACIES i jo li dic no hi ha de que home, ja estic fet bo!!

El regalet un sopar per 2 persones a un rest de luxe de Reus, no esta gens malament, no??????

buuufffff com som......

viernes, 6 de febrero de 2009

Tinc que fer-te una proposició


Aqui teniu alguna de les imatges que podrem trobar si al final emprenem aquesta aventura.

Si així va ser, pakirri hem va dir això i jo no sabia de que anava la cosa i la veritat es que hem va intrigar unes horetes fins que m'ho va dir:




- Vull fer el camino de Santiago sortin des de (Roquetes o Tortosa) suposo que ens ficarem d'acord no sera de 1 km. Jo porto una setmana que només miro recorreguts per fer-ho en los menos dies possible i l'ultim que he mirat i encara no li he comentat a pakirri no se si ficavem els peus a terra jajajaja no això tampoc però...... m'han sortit uns 1250 km en 12 dies. Ara penso que ho hem de fer, coste el que coste, això es el de menys ja que es una molt bona experiencia, de paso desconectes uns dies de la vida rutinaria i emprens una aventura diferent, bonica i divertida on l'objectiu d'arribar a Santiago es l'unic que penses i de veritat t'importa, ja arribaran els dies després per precupar-te de la feina, segur que et faran pensar:




- Pues no estava jo tranquil fent el camino!!!!




Pues res que ja vos informaré però el projecte ja es mou i comença a agafar forma i desti.