miércoles, 24 de febrero de 2010

Heu de treure el temps d'on sigue per a llegir este llibre.

 
Posted by Picasa


No sé per què però sóc una persona poc afiliada a la lectura, serà perquè tinc poc temps, entre el treball, entrenos, familia, etc és difícil, però com he dit moltíssimes vegades: "si un vol pot". Doncs, això us dic, intenteu tenir un ratet per anar llegint aquest llibre, no féssiu com jo que me l'he llegit amb 3 dies, hi ha 370 pàgines però llegiu-lo, és realment impressionant el que una persona pot arrivar a fer per sobreviure, increïble la fortalesa que tenim dintre nostre i que natros no sabem, ja que mai hem estat en una situació límit (almenys jo), però ud dic que som més forts del que pensem, animeus per a saber sobre esta història.

Canviant de tema, este matí m'han donat hora per dijous anar-me a fer l'electro cardiograma, prova d'esforç, analítica, etc. ja que m'ho demanen per al Sables i també de passo sabrem com estem i com està responent el cos, ja us ho contaré demà.
L'entrenament d'avui ha sigut suau, pel matí massatge de descarga i....sorpresa! les cames no estaven tant fotudes com en sessions anteriors i el volum havia segut el mateix, per no dir pitjor.
Per la tarde he sortit a rodar molt suau un ratet, m'he trobat prou còmode, a més m'he trobat al meu amic Pako Murall que anava com un "rallo" per la via verda i l'he acompanyat...o ell a mi.
Al final m'han sortit 16 km a un ritme mig de 4.52 el km
700 abdominals
20 min estiraments.

4 comentarios:

Chisco dijo...

Puxeta estoy rallado con la rodilla!!! El domingo fui a jugar a padel y no se que cojones hice que no la puedo doblar del todo, y correr ni digamos. Es por la parte de delante, como si tuviera algo suelto. Andar bien, pero a la que intento trotar....chungo. Que coño puede ser? Que el domingo está aquí y quiero ir a Miravet....

puça dijo...

No se tio, no soy medico però... joder que haces jugando a padel?
el domingo estaras a punto. animo no desesperes hi ha ver si mañana mejora.A miravet vas a ir ni que sea gateando!

marti dijo...

los que tenim una edat ja lam llegit i hem vist la pelicula.
albert al canal tdt terres de l'ebre surt un tal primitivo que cura de grasia,tindras que montarte un consultori.

Ferran dijo...

Això Martí, això!Gran llibre, te'l llegiràs en 2 tardes. D'esta gent me'ls compro tots. M'impressiona lo que van fer.

Salut!