sábado, 24 de enero de 2009

A Roquetes tindrem cursa de muntanya el 4 d'Abril

Des d'aquí sortirà la 1ª cursa de muntanya ciutat de Roquetes.

Doncs sí, el proper dia 4 d'abril a les 10 h del matí tindrà lloc la primera cursa de muntanya ciutat de Roquetes, ja s'està treballant per poder fer del dia 4 d'abril un dia d'ambient esportiu i de muntanya.



La cursa serà de mitja muntanya, per a tots els que anem entrenant per aquí ja sabem més o menys el recorregut, però hi hauran varies sorpreses d'última hora, on s'ha intentat fer un circuit rodejant el poble i disfruntant de llocs i vistes molt boniques.



El circuit tindrà al voltant de 8.5 km i es tindran que fer dos voltes per completar els 17 km.



La sortida i arribada estarà ubicada baix del pont del vicari (davant de l'institut) el 70% de la cursa seran senders i pistes de terra i tindrem 3 trams diferents en escales i un poquet d'esfalt per arribar a la meta.



Crec que pot sortir una cursa molt bonica on espero la vostra assistència per poder-la fer amb èxit, ja us aniré informant



Ah, podeu anar marcant en roig el dia 4 ja que haurà de ser una parada obligada a Roquetes.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

ANIM ALBERT SI NESSESSITES ALGO MEU DIUS,ADEU

Rous dijo...

Espero que sigui tot un éxit!!

a mi ja em pots inscriure, i si pots ser en la prova infantil millor, pq fa un munt de temps quen em cal´ço los kets, uix!!!

Ens veiem

Anónimo dijo...

Hola!
Podeu penjar la cursa a la pàgina www.ropits.com, dedicada a les curses de muntanya i travesses en general, que segur que tindreu més repercussió.
Ànims en aquesta 1a edició