domingo, 24 de enero de 2010

Déu meu! Estic entrenant com mai (queden 66 dies)



Aquí estic amb uns companys de l'equip "quin calvari" que vam trobar per la via verda i que preparen la marató de Barcelona. Llàstima que a la foto estava una mica adormit.


Quin ritme d'entrenaments més bèstia! jo mai havia entrenat tant com ara, ni en l'època que em dedicava al ciclisme, ni per asomo! no sé si això donarà els fruits, però almenys no em podran dir que no ho he posat tot de la meva part.
Estic portant unes setmanes d'una carga de km increïble, almenys per mi, espero poder-ho aguantar, em costa, però lluitaré fins al final, amb ganes o sense, plovent, nevant, amb fred o amb calor, de dia o de nit, però quan et marques un repte no pots renunciar a ell, sinó lluita com mai per aconseguir-lo, només així et sentiràs invencible.
Aquest matí he anat a Bot perquè havia quedat amb el Robert i un company seu (ara també meu)per correr per allí, ja que volien fer uns 30 km i m'he apuntat de cop! He pensat: Avui només en faré 10 tot sol, i a les 9 del matí ja estava a Bot.
El que hem fet és el següent:
Bot, Prat de Compte, Bot, Horta de Sant Joan, Bot. Allí s'han quedat ells, bueno el Robert encara m'ha acompanyat un parell de km més i jo he seguit fins a Prat de Compte un altre cop i he acabat a Bot.

Al final l'entrenament de diumenge 24 de gener han sigut:

40 km a un ritme mig de 4.55el km.

Si hagués de definir l'entrenament diria: "content i fotut"

Fins demà! Me'n vaig a dormir, perquè no puc més avui.

No hay comentarios: