viernes, 26 de febrero de 2010

Avui revisions mèdiques.

De bon matí he anat a l'Aliança a fer-me proves, ja que la prova de l'esforç i l'electrocardiograma són obligatòries per a la marató des Sables.
Eren les 8.45 del matí quan hi he entrat sense esmorzar i hem començat per l'electro, després el pes, altura, flexibilitat, gruix de grassa corporal, etc.
La prova de foc ha sigut la part de la cinta caminadora. Em pensava que me la farien per temps i velocitat i...sorpresa l'hem fet amb inclinació amb graus de pendent combinat amb velocitat.
Al principi bé, hem començat amb inclinació del 10% a 4.5 de velocitat per passar a 12% i 5.7. Després 14% i 7.2 i a partir d'aquí ja ha començat el patiment 16% i 8.3 de velocitat llavors es quan sento:
- el proper serà l'últim palier que podràs fer. Llavors serà de 18% d'inclinació i 9.4 de velocitat.
He tingut la ment el suficient clara per riure interiorment i dir-me a mi mateix que el podria passar eren 2 minuts d'esforç màxim i de sobte sento:
- et queden 40 segons per passar a l'últim palier del test, eren 2 min a una inclinació del 20% i una velocitat de 10.3 un palier crec que insuperable.
- Passem a l'ultim palier! quan no pugues fes-me un senyal.
Em cremaven els quadriceps com mai, respirava per dintre aquell tubo i hem faltava aire per tot arreu, llavors i quan portava no més de 10 segons li he fet la senyal, contra la meva voluntat però si no ho faig m'exploten els quadriceps.
El Dr.Guasch ha dit que havia sortit una prova molt maca i jo li he dit que tenia uns quadriceps molt lletjos.
No sé si ho creure-ho però he estat tot el matí "tocat"...quin mal les cames!
-Joder, però si només han sigut uns quants minuts!
Per la tarde i no amb moltes ganes he sortit a entrenar amb Nando que l'he trobat al gimnàs, entrenament suau i a preparar el cap de setmana.

Entrenament d'avui dijous:

15 km a un ritme mig de 4.53
1000 abdominals
25 min estiraments
Prova de l'esforç

No hay comentarios: