lunes, 29 de marzo de 2010

Ha arribat l'hora

 

 
Posted by Picasa


Bueno com sempre arriba l'hora per a tot, primer ho veus molt lluny i poc a poc veus com s'aproxima fins que arriba el dia assenyalat.
És el moment de la veritat i l'hora de fer un petit resum.
Primer agrairé a tots aquells que algun dia m'han acompanyat a entrenar, acoplant-se a ritmes, km, terreny, etc. després a tots els que m'han col.laborat i ajudat per tirar el repte endavant, i per últim a tota la gent que m'anima i desitja que el repte es faci realitat, dit això faré un petit resum.

És ara i després de tant de temps entrenant, quan miro atràs i em dic que estic satisfet de mi mateix, he fet tot allò que m'han dit, no he fet trampes, ni m'he saltat res d'entrenaments, ho he fet tot fins avui.
Hem tingut un hivern de lo més dolent, pluja, neu, fred, vent, tot menys el que necessitava, SOL, però jo he sortit a entrenar.
Dies on la fatiga em demanava descans, dies on la pluja no afluixava i "em fotia xop", dies on el fred et penetrava, dies on el vent apenes et deixava avançar i moltíssims dies on simplement no apetia entrenar, però... jo sortia a entrenar sense mirar res ni temps, ni ganes, ni sensacions.
Ara quan el dia de la veritat s'aproxima estic tranquil, no puc "axacar-me" res, Déu sap com anirà tot, però almenys estic content amb mi mateix.
La comprensió i ajuda de la meva novia, la família i la col.laboració i ajuda a la lluita contra el càncer m'han fet més fort.
Ara és l'hora de deixar els entrenaments i posar-se a córrer i us dic:

CORRERÉ COM MAI PER SER FELIÇ SEMPRE.

Gràcies a tots pel vostre suport.

Albert Giné

6 comentarios:

César i Elena dijo...

Molta sort amic!!

Angel dijo...

Sort Albert! ets la referencia per a molts de natros!
No hi ha res com llegir i rellegir el teu blog per apendre lliçons de motivació.

Gracies Albert!

albert dijo...

Gracies Cesar i Elena, espero poder dir-vos que he sigut finisher.

Angel lliçons son les que hem doneu vatros a mi, que amb tota la feina, familia i fills teniu temps per entrenar i de quina manera, jo ho penso i no se si podria.
Gracies pels teus anims.

Monrasin dijo...

Bueno Albert, ha llegado la hora de recoger los frutos de tanto sacrificio.
No solo volverás con el título de finisher. Volverás con un puestazo y con un montonazo de nuevos amigos. Que 8 dias de carrera y convivencia dan para mucho.
Disfruta mucho de esta experiencia y....¡¡a por ellos!!
Un abrazo campeón.

Anónimo dijo...

Monrasin muchisimas gracias, no se como es que tu todavia no has vivido esa experiencia, cuando vuelva espero poder decir buenas cosas i ilusionarte para que vayas.
Un abrazo amigo.

Anónimo dijo...

Molts d'anims, gaudeix de l'aventura que et marcarà de per vida!!! et seguirem , molta força desde la Sénia!!

Victor