viernes, 24 de octubre de 2008

JA ESTA DECIDIT: LA CURSA DEL LLOP OBJECTIU Nº 1 2009


He tardat en pendre esta desició però no es per menys, moltes coses he pensat, valorat i la desició esta presa. Se que hi haura gent que no ho entendra però vull correr la cursa del llop, en tot el que això comportará. Amb aquesta desició espero no defraudar ningú, espero tindre la comprenció dels meus amics, sobretot dels nuvis, ja que per ells sera un dels millors dies de la seva vida i un dels seus amics i faltará ( ho sento i molt ) molts pensarán que això no te llógica, hi hauran crítiques, ( ja les hi han hagut) opinions diverses, però no hi ha marxa enrera, es més, ja estic treballant per complir l'objectiu.
No sera ni molt menys fácil, ja que estem parlant d'una prova extrema, però tinc molta motivació per tirar-ho endavant, vull dedicar este objectiu a la meva mare, sense ella no seria posible fer tot el que faig i aconseguir tot el que he aconseguit, ja es hora de recompensar-li d'alguna forma i esta no es altra que fent una de les coses que millor se'm dona, sufrir per aconseguir un repte, per això dic: VA PER TU MAMA.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bé Albertiño, comta amb el meu soport, estaré al teu costat!!!
By Paquirrin

Lluís dijo...

Que et vaigue tot bé i la pugues acabar. Anims i entrenat de valent.

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Força Albert, a la vida per mi no hi han mai ni bones ni males decisions nomes decisons, aixi que el tema del casament tancat i ara a lliutar per la cursa del Llop que segur que la faras super be.

Xesc.

Anónimo dijo...

Gracies Jaume i Cesc també a tu LLuis i Pakirri ho donaré tot i sufriré com un bestia per podes aconseguir-ho

Anónimo dijo...

Desitjo que et vagi molt be la preparaciò i que finalment facis una bona cursa.
A banda d'això t'he de dir que crec que no ets un bon amic ... però com diu el company "les decisions no son bones ni dolentes, nomès son desicions" ... però el fet de decantar-nos cap a un o altra banda ens mostra com es cada persona