viernes, 2 de enero de 2009

Per començar l'any, il.lusió i motivació

Aquí Tere amb els seus/meus amics Cid, Cinta i Nuria abans de pendre part a la marxa del port.
Comença un nou any i uns nous reptes i toca ficar tota la il.lusió del mon per aconseguir-ho, la motivació ha de ser millorar el d'aquest any, no sera fàcil però amb constància segur que es pot fer, ja vam començar a entrenar el dia 1 sense pedre temps ja que m'esperen uns mesos en molt de treball, primer que tot per acabar de recuperar-me i després per ficar-me a punt, ja que el temps passa sense esperar a ningú.


També m'il·lusiona que la meva novia s'hagi marcat un repte que és ni més ni menys que fer una marató, jo crec que ho pot fer, però tan a ella com a mi se mos esperen uns mesets molt durs. Son 11 mesos d'entrenament per intentar aconseguir el repte de fer la marató, probarem a San Sebastian el 30 de novembre del 2009 espero i confio estar a la linia de sortida d'aquesta marató això voldra dir que ha seguit les pautes marcades, l'entrenador li surtirà baratet, ara que ho aprofite i disfrute del que vol aconseguir.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Bravo Bravo Tere!!!

Sé que ho pots fer, només és qüestió de plantejar-s'ho, entrenar i intentar-ho... dps el resultat bé sol!!! I més si tens a Albert al costat ;)

Què sàpigues que pots comptar en mi pel que faci falta, ...que un dia no tens ganes d'entrenar pos em fas un truc i anem juntes... que un dia estàs desmotivada amb lo tema marató, pos em truques i ho parlem, ... que has de fer una mitja i necessites un mansopos me truques i te faig de mansa, jeje!! El que faci falta!!!

Bon Any wapets, mua!

Anónimo dijo...

L'anònima sóc jo, Rosa, jeje!!

Anónimo dijo...

Per cert tu ja dirás que vols fer, que el temps pasa i no espera ningú