miércoles, 20 de abril de 2011

Fotos Marató de la Fageda

1 comentario:

Florenci dijo...

GR92 NON STOP
4 ultrafondistes catalans estan corrent els 600 km del litoral català que separen Portbou, d’Ulldecona, seguint el recorregut del GR92. El recorregut són 600 km i amb un desnivell positiu de 14.500 m aprox.
Els corredors tenen previst fer-ho en 6 dies, començant el 16 d’Abril i acabant a Ulldecona el dia 21, o sigui fent uns 100 km per dia.
Els seus noms són: MANOLO REAL, JUAN CARLOS ESCUTÉ, PACO ROBLES ADÁN y JORDI BELLART. Portaran un equip d’assistència format per dos amics i una autocaravana. Entre aquests ultrafondistes han completat 450 carreres ultres, destacant entre elles l’Ultra Trail del Montblanc.
Tot i això, el més important d’aquesta aventura és que porta el lema OBRIR-SE AL MÒN. Por las personas autistas: “Esta vez queremos darle un sentido práctico a tanto esfuerzo y vamos a intentar compaginar el seguir igual de ilusionados en hacer lo que mejor sabemos hacer, correr, con la aportación de un poco de ayuda a personas autistas. Esta ayuda será canalizada a través de la organización Obrir-se al Mòn”.
http://www.gr92nonstop.blogspot.com/
A hores d’ara, el Divendres Sant 22 Abril tenen previst sortir d’Amposta a les 6:00, recórrer el GR92 direcció Ulldecona, passant pel Mas de Mata Rodona, el Mas de Comú, etc., i arribar a Ulldecona a les 12:00 del migdia (aprox.)
Des de CEU Sudactiu d’Ulldecona us volem animar a què doneu suport a aquest important esdeveniment de les següents formes:
1) fent-ne la major difusió possible,
2) acompanyant als corredors en l’ultima etapa (des d’Amposta o algun punt intermedi)
3) rebent als corredors a Ulldecona al final del seu llarg recorregut.
A la web http://www.sudactiu.com us anirem informant de les novetats i actualitzacions d’horaris.
CEU SUDACTIU – ULLDECONA