viernes, 6 de abril de 2012

Una entrada dedicada a Albert

Alguns em coneixeu bé, d'altres només de vista, d'altres com la dona d'Albert i altres com la Tere que de tant en tant surt per aquest blog perquè se li ocurreix fer alguna cursa...
Com heu pogut comprovar, no sóc amant d'escriure ni per blogs ni per altres reds tant de moda avui en dia, però avui he fet un esforç, ELL m'ho ha demanat i jo com sempre l'he intentat no defraudar.
Escric ELL em majúscula, perquè això és el que significa Albert per mi, Ell ho és TOT. Ell fa que cada dia valori l'afortunada que sóc de compartir la meva vida al seu costat. Veure'l com treu forces i energia de no sé on per tirar endavant, quan la resta de mortals difícilment podem, resulta digne d'admirar. I no us penseu que parlo només de l'Albert, el corredor, sinó de l'Albert Giné, aquella gran persona, aquell amic dels seus amics i aquell mirall i font de motivació per mi i per molts.
No tinc ni el més mínim dubte de la seva actuació a la marathon des sables. Només amb la mirada i el somriure que em va fer abans de marxar, ja sabia que ho aconseguiria i així ho serà.
Molta sort carinyo!

PD: No t'oblides del més important: DISFRUTA-HO AL MÀXIM!!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Molts ànims! Segur que ho aconsegueix. Un admirador més...

Ricardo dijo...

Magnifica entrada Tere,!!! Molta sort Albert!!!

ximo dijo...

Tere, guaita si coneixes algú a l'aeroport

javigine@gmail.com dijo...

Oooooooooh!! molt be cunyada, molt bona entrada i plena de sentiment,jo tambe, no soc molt amant de deixar comentaris al seu blog, ja que ens veiem cada dia i ens ho expliquem tot, pero en aquest cas,com en cadascun dels seus reptes, fa que tots siguem una pinya i estem mes units,tambe d´aqui li desitjo tota la sort del mon, i que les forces li respongen, en aquest repte no el puc rellevar, jeje, pero estic mes de segur que s´hi deixara la pell.

Penyaflor dijo...

ostres Tere quina entrada!! uf la pell de gallina! i si es una persona digna d'admirar i un gran exemple a seguir!!estem en ell i sabem que ho aconseguira!!

Tara dijo...

Aupa!!!! Precios comentari.
M,alegro molt de la vostra estimada relació.
Vinga Albert !!! Ho aconseguiras, desde aquí el nostre soport. Anims!!!!

Astrid dijo...

Un escrit precios tere. Molts besets per als dos. Sou increibles ;)