martes, 3 de abril de 2012








Bueno així ha quedat la camiseta i la motxila per davant i per detràs. Algú ha pogut tindre un susto al veure-ho però jo em considero una persona agraïda, no esta be que m'ho digue jo però....aqui molta gent fa coses per mi sense pensar amb els $$$$$ i un moment així es per agrair-ho, portant el seu nom o el seu logotip m'ajudaràn a tindre'ls en ment i tirar endavant amb els moments més difícils, està gent ha fet tot per què jo estigue a punt de competir, sóc jo el que estic agraït i molt.

El tema motxila ja està tot sol.lucionat, sols puc dir que no se si vaig a competir o a morir! ja que l'he deixat amb 6.5 kg una bojeria molt gran, si pensem que l'any 2010 em pesava 8.5 kg i anava limitat fins uns extrems inexplicables....però després de tot el calvari que he passat per arribar amb condicions això per mi ja resulta divertit!
Si, sóc concient que patiré i molt, però es un patiment buscat, no em caldria! sóc jo qui el va a buscar, intentaré no fer patir ningú, seré positiu, lluitaré com sempre i tota la gent d'aqui estarà a la meva ment, vull que la meva gent estigue contenta i que tothom lluite pels seus somnis, no vos abandoneseu, lluiteu fins al final i així trobareu la recompensa, NO ABANS.

PD  M'agradaria estar "conectat" amb la vida real es a dir que vos agrairé i molt missatges de suport.

FINS AVIAT AMICS!!!!!!!

9 comentarios:

TETE dijo...

BONA SORT

Trail Roquetes dijo...

Des del Trail Roquetes sols podem felicitar-te per estar a la linea de sortida, per natros ja has guanyat, per natros ja has vençut..
a partir d' ara el que vingue serà per tu i pel teu repte, pel teu sacrifici, per la teua solidaritat i pel teu esperit competitiu.

Del 6 al 16 d' abril, Roquetes va a Sables.. tu ho fas possible!!
Tu portes la samarreta grogueta, tots estem a dintre.

Una persona que tingui una meta molt clara aconseguirà avançar fins i tot en les condicions més difícils. Una persona que no tingui cap meta no aconseguirà avançar ni tan sols en les condicions més favorables.

Thomas Carlyle

i després de tant esforç, com a lliçó queda que "tota pedra, fa paret".

Sort.. i a muerte!!!

Tintin dijo...

Que k-bron!!
m'has fet posar els ullets vidriosos. T'agraeixo molt el gest que has tingut amb mi, es un orgull que portis el meu nom a la motxila pero com sempre et dic jo no faig res comparat amb el que tu dones als demes, com te vaig dir ahir amb el somriure que vaig veure a la teva cara ho aconseguiras, de fet ja ho has aconseguit. Estem tots amb tu,
espero poder seguir els teus pasos l'any que bé, encara que sigui de lluny.
Ves deixan motlletes de pa per marcar el cami per l'any que be, jejeje

Albert Giné dijo...

Amics del trail Roquetes vaja escrit bonic de collons! gràcies m'heu fet emocionar.

Gràcies tete

Valenti ja ens parlem a la tarde!

ximo dijo...

El que estava a les teues mans ja ho has fet, per tant....."només" queda la cursa i continuar amb l'esperit competitiu, de lluita i sacrifici....
Que la força i sort t'acompanyen.
Endavant les atxes...

( Me'l volia guardar per enviar-te'l com a missatges en cursa, però bé, el que va per davant va per davant )

jesusenc dijo...

Animoo albert, ser que el pes de la motxilla no serà una obstacle per a tu, i faras molt bon paper, a lluitarrr

Arcadi dijo...

Ànim puça!

Jeremies dijo...

SALUT, CAMES, SUFRIMENT, PASSIO, CALOR, CAP, EMPENTA, i tot el que et pugues imaginar i +. Que res et pare!!! el simple fet destar alli es tot un exit, que molts voldriem patir, et tenim una enveja sana, per aixo et voldria dir que per davant de tot visques l'experiencia i disfrutes les vivencies, pero que si pots quedar per davant del que tens a vista millor que millor jejeje. Sort Anims i coco molt de coco...
intentare seguir els teus passos per la web etc.

Unknown dijo...

Molta sort Albert, des del Penedès estem amb tu. Els moments seran durs però eterns en la memòria. Fot-li fort company!