lunes, 26 de noviembre de 2012

Final d'un gran any

Aquest any era important per mi, ja que després de tota una vida defensant amb orgull la camiseta dels meus amics de la UEC Tortosa canviava "de samarreta" i em posava la del Trail Roquetes: l'equip del meu poble....
No és fàcil aconseguir les fites que et vas marcant durant una temporada, ja que a vegades som molt exigents i és relativament fàcil fallar, però la veritat és que en general estic molt satisfet, els sacrificis m'han compensat!!
La temporada va començar mot d'hora, ja que a l'abril tenia la primera gran prova: MARATHON DE SABLES i hi vaig poder fer un gran paper ( 15è i 2n espanyol ) per mi un dels èxits més importants.
Després he anat competint en les curses de les nostres terres, però ben aviat em vaig marcar un nou repte: ISOSTAR DESERT MARATHON i aquí em vaig fotre "de morros" quina decepció! Una varietat de coses m'envia amb un abandono cap a casa, vaig sacrificar moltes coses per esta cursa i vaig entrenar molt i....cap a casa! I si em va ajudar aquesta "derrota"!!! sempre diré que he après molt més d'una derrota que d'una victòria.
Una altra alegria va ser la NOCTURNA FREDES-PAÜLS anava preparat i li tenia ganes, ja que amb aquesta cursa vaig debutar al 2003 en llarga distància i tinc molts bons records, vaig guanyar amb  4H01MIN llàstima no baixar de les 4 hores, crec que tenia cames....

La temporada continuava però jo vaig "patir" un colapse mental, moltes coses passaven pels meus voltants i jo no estava per competir, però el fet de voler estar en tots els llocs per retornar moltes de les mostres de suport que molts em donen durant l'any, feia que corrigués curses sense il·lusió, això em va fer replantejar moltes coses, no disfrutava corrent, perill!!!

El fet de fer-li de guia a Javier Fran ( un invident ) en varios reptes descomunals, em va donar tot allò que havia perdut, em van retornar les ganes de córrer, de competir, de gaudir de nou de la muntanya i el que és més important: de valorar l'afortunats que som. Javier Fran ha sigut el millor mestre que he tingut mai, les seves lliçons de superació personal mai ningú me les podrà donar.


Ja per acabar l'any he corregut varies curses de per aquí les nostres terres i he disfrutat com un xiquet patejant-les. A més d'un altra gran notícia que és l'alegria de saber que serem pares.
En definitiva, UN GRAN ANY.

PD  he après molt de les "derrotes" molt!
PD gràcies a tothom pel recolzament que em doneu durant l'any
PD si no disfruteu amb el que feu, "reset" i a començar de nou
PD no perdeu mai la il·lusió de fer coses, recordeu que sou uns afortunats

RESULTATS TEMP 2012

15º Maraton des Sables (2º ESP)
10º Cursa de les 2 torres
9º Nocturneta de Xerta
7º Cursa del Frare
5º Cursa del vent
3º Marató de Motorland
3º Marató de la Fageda
2º Trail Rasquera-Tortosa
2º Nocturna Cursa dels Cocons
1º Duextrem Amposta
1º Nocturna Fredes-Pauls
1º Vandekames
1º Pujada al Puigcerver
4º Cursa Ulldecona
1º Cursa de muntanya la Serena
1º Cursa de Masdenverge
3º Cursa de les Roques

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats per els teus trenta cinc kilometres.
Felicitats per ser com ets i fer disfrutar, i fer que molte gent es senti solidaria.
Felicitats per haver retrobat la ilusió junt amb en Javier Fran.
Felicitats per el vostre futur, i l'alegria dels futurs pares.
Felicitats per aquest gran consell, NO PERDEU MAI L'ILUSIÓ DE FER COSES, RECORDEU QUE SOU AFORTUNATS.
Gracies per tot.
El Soci del Baix Penedes

Albert Giné dijo...

Hola amic

Gràcies a tu pel teu recolzament, tu no sabràs que molts cops gent com tu m'ajuda per avançar, el pensar que esteu esperant una noticia, un nou repte, etc, fa que jo sempre estigue amb moviment.
GRÀCIES