martes, 4 de junio de 2013

Duextrem Amposta

Diumenge vaig tornar a recordar el que era una "pàjara" ja no ho recordava però ......quins mals records!
Al duextrem vaig sortir sense esmorzar i ...la vaig liar, entre preses i aixecar-me justet l'asmorzar podia no ser una prioritat.
Al sortir a la cursa que es va sortir molt ràpit ja a la primera pujada vaig notar sensacions no bones, deixem-ho així tot i arribar 3º a meta vaig pedre molt de temps respecte als dos primers, massa!
Després ja va ser la confirmació, al agafar la btt tot va ser tot un cúmul d'errors, el primer es que no vaig parar a replegar el bidó, em va caure temps de sortir al agafar-lo per veure, que tonto! després de no esmorzar, amb aquella calor i  d'haver fet la cursa de trail el necessitava com mai! però en fi.
Al km 11 de l'etapa de btt quan estava parat a un avituallament passa Joan Farnos, al veure'l surto corrent per atrapar-lo i faig 1km amb ell, no el podia seguir...mare meva, de seguida vaig pensar "la que se avecina" jeje ara ric però no reia tant.
Després d'un altre avituallament  em passa un altre corredor i el mateix, intento seguir-lo però ....2km! ara ja m'ho veia, anava cami d'agafar un pajarón important.
Quan faltaven 5 km per a meta a una recta mirava atràs a vore si venia el meu germà, però encara no, que estrany vaig pensar.... però a falta de 4km ja m'havia atrapat! imagineus el ritme d'un i de l'altre.
El pitjor de tot es que no el vaig seguir ni 100mts! faltava encara 1.5km per meta i vaig baixar de la btt i estirant-la cap a un collet i ni així, vaig tenir que parar.
Vaig començar a treure i tenia unes sensacions molt dolentes sort que passava per allí el sr Horta que em va donar un gel i jo encara li deia
-"però si sol queda 1km" però es que si no ....ni arribo! em pasen dos corredors més en este últim km i per fi arribo a meta, buffff..... l'he liada em vaig dir a mi mateix.
Ahir em van trucar de l'organització que m'havia deixat la camiseta i les bambes al fer la transició, mareeeee com vam acabar.
Esperem que no torne a passar..................................

Gràcies pel tracte que he tingut per part de l'organització i felicitar-los per l'éxit que han tingut en la cursa.

1 comentario:

Jose Maria dijo...

Albert, evidentment no vas rendir al teu nivell, però dies com aquests aprens, i encara surts més reforçat. Una abraçada.