lunes, 23 de junio de 2014

CURSA CAMI DE SIRGA. I QUÈ CABUT...

Avui és obligat fer crònica i no pels resultats, la faig per l'organització i per la meva "cabesoneria".
L'any passat ja havia de córrer aquesta cursa Camí de Sirga, però una caiguda el dia abans al descens vertical em va impedir córrer la cursa de l'endemà ...i fins avui! La caiguda va ser forta, molt forta i encara avui un any després no m'he recuperat. La culpa meva i només meva, que quede clar, ja que jo sóc un descelebrat!!!
Fa més d'un mes em van trucar per saber com estava i van obrint-me la porta de part en part  per a tornar-hi a participar.
Passant els dies tenia el tema cursa al cap però com no estic recuperat i posava en risc la lesió em feia molt el remolón...a més, persones sàvies em deien que no era el més oportú.
Només va faltar un dia que la meva dona (i ella que no em demana mai res en este sentit ) em digués que tenia que fer un esforç i anar-hi, que esta gent de Móra s'ho estaven currant molt i necessitaven l'ajuda dels corredors. Doncs en aquells moments la decisió ja estava del tot clara. Hi anava!
Fins al dia abans vaig entrenar com un boig en bicicleta ( dissabte matí 130km ) ja que el míster em volia fer arrivar cansat per a què no corrigues molt i el risc a lesionar-me baixes.... però no li va sortir del tot bé! jeje.

Dissabte la tarde vam fer la skyspeed de 350mts amb 83 de desnivell+ va ser molt divertit i juntament amb Pere Aurell i la resta de participants vam fer una crono explosiva on el resultat era el menys important.

Diumenge era la prova de foc, sabia que la cursa era durilla i tècnica, o sigue que coneixement i calma! Res d'arriscar baixant i gasss de cara amunt, aixi vaig fer-ho i el resultat va ser molt millor de l'esperat, ja que als últims 5 km vaig "pescar" dos corredors que em va permetre fer un podi que no esperava ni confiava.

De l'organització només puc dir meravelles, bestial el tracte als corredors, com a reis! Increïble el seu esforç, només penso que sort que hi vaig anar....déu del cel! A més, quin munt de regals i de profit tots!


PD  A tots els que feu possible aquesta cursa vull animar-vos a seguir igual, el vostre esforç sortirà a la llum. Les coses a vegades no tenen una explicació però la meva humil opinió és que teniu una cursa fantàstica amb un recorregut excel·lent i un tracte meravellós. Com els hi vaig dir als d'Alfara (Cursa d'en Panxampla ) al seu dia "temps al temps"

GRÀCIES I MIL GRÀCIES PEL VOSTRE TRACTE COMPTEU SEMPRE AMB NOSALTRES


No hay comentarios: