lunes, 27 de febrero de 2017

DUATLÓ DE GARCIA


Ahir vaig anar a fer un duatló de muntanya. No era el millor entrenament 15 dies abans de la marató de Barcelona, és la recta final i no puc distreure'm gaire, però tenia ganes de desconnectar i retrobar-me amb la meva "salsa": la muntanya.
Dies abans vaig anar amb Victor Hugo a fer el reconeixement del circuit, però no va servir de gaire, ja que el dia de la cursa no vam passar pels llocs reconeguts dies abans, jejeje.
Ens vam presentar al duatló amb unes btt que s'assemblaven més a bicis de carretera ( sense amortiguació ni davant ni darrera )ja que pensàvem que faríem sols pista i molt poc sender i....no va ser així exactament. He de dir que pel que fa a mi el resultat no varia per a res, almenys això penso.
Vaig arribar a Garcia i sorpresa! fotia un fred que no em notava ni les mans. Tremolava tot! Mentre la gent escalfava, jo estava al davant d'una barrica amb foc que hores després van utilizar per fer la rustida amb la clotxa. Que gustosa!
Donen la sortida i enfilem cap amunt per fer 14 km en btt fins arribar a l'ermita de Sta Magdalena. Allí es va trencar tot. Les rampes tenien un desnivell que més d'un cop vaig baixar de la bici, no sé si me patinaven les rodes o realment el que patiava era jo...
A l'arribar a l'ermita anava segon i em diuen que porto el primer a dos minuts. Arrisco un poc corrent i l'atrapo abans de fer l'última pujada a peu, però ja no em va deixar marxar, es va pegar detràs meu i va fer una molt bona pujada fins l'ermita. Entrem els dos junts a la transició final i ja només quedava baixar fins a Garcia, 12 km btt. Vaig aguantar amb el que seria el vencedor fins arribar al sender llarg que hi havia. Després de dos "sustos" vaig començar a pensar en la marató. Pel darrera l'enorme Joan Farnos va atrapar-me arribant al poble. Vam entrar junts, bonica manera d'acabar el duatló, vaig disfrutar molt!!!

Ara ja sí que a pensar i cuidar-me molt fins la marató.
Felicitar a l'organització, els voluntaris i els participants per oferir-mos un gran dia

No hay comentarios: