domingo, 29 de marzo de 2009

La Pobla de Massaluca ja es historia




De bon de mati ja erem tots al sabeco per anar direcció a la Pobla per disputar la 3ª prova del circuit terres de l'ebre.

Una cursa de 24 km en principi no molt dura, però.. que el fang qui hi havia l'ha fet. La sortida a diferencia d'altres ha sigut més haviat lenta però poc a poc s'ha accelerat i de quines maneres ( 36.43 al km 10) dos corredors erem cap de cursa l'Ahmed i jo mateix i hem anat tirant a molt bon ritme fins al km 16 alli al començar la pujada he aconseguit deixar a l'Ahmed i m'han vingut uns moments d'euforia ja que 1km més amunt m'he trobat amb tots els amics i la meva novia que feien la marxa, uns anims, un parell de fotos i en busca de la meta, he fet tota la pujada corrent a bon ritme però al km 19 baixant Ahmed m'ha atrapat hem tornat anar junts fins al km 22 però jo notava que faltava "motor" i m'ha deixat a falta de 2 km, s'ha imposat amb tot mereixement però avui ja he vist la victoria més prop.

Al menys he pogut mantindre el liderat del circuit 1 setmana més, la proxima la cursa de les fonts una cursa dura i que m'agrada.

2 comentarios:

Lluís dijo...

Estupendo... avui casi

Anónimo dijo...

Bravo Albert!! Això hauria de ser com al Tour, alguna cursa acabada en port de muntanya, segur que aquella la guanyes tú.
A la pròxima te'l fas, segur!!!
By Pakolo