lunes, 20 de abril de 2009

Entrenament amb companys de la Senia


Divendres vaig trucar a un amic de la Senia ( Albert Brau ) que el coneixia de quan corria amb bici i que ara també s'ha ficat i de quines maneres a les curses de muntanya per si li anava be enseñar-me la pujada als pallerols ( la cursa que organitzen a la Senia ) i sense ficar-me resistencia es va oferir molt encantat o... això penso.
Vaig fer unes trucadetes i al final sortiem piñasso i yo cap a la Senia ja que el jesusenc es va fer "caca" com sempre.
Arribem a les 8.30 com a claus hora de sortida i ja ens esperaven!!! ( Albert i el seu company Jesús) quina honradesa i puntualitat i sortim a fer el circuit però...de quines maneres, pensava que estava competint!!!! els i dic que havia pujat per veure el circuit però que amb aquell ritme poc podia vore i llavors vam afluixar un poc i vaig disfrutar de la gran cursa que han montat, de veritat molt xula i l'aconsello a tothom perque tenen uns llocs previlegiats per disfrutar de l'esport de la muntanya.
Més d'un pensará en la pujada a la font del pinell quan ja sigue a casa.
A més tambe fan una marxa molt interessant per a la gent que no s'atreveixi a 30 km o que comença ara, una marxa molt tentadora i bonica amb vistes espectaculars.
http://pujadapallerols.blogspot.com/.
Despres de fer la volta que ens va costar algo més de 3h 30 min vam disfrutar d'una coca-cola com deu mana i una sepia que te cagas!!!
Gracies i felicitats Albert i companyia per esta cursa i per este dia, fins aviat ( Xerta )

2 comentarios:

jose maria dijo...

Albert, no se si hem recordes, soc el Josep Maria d'Amposta que vaig correr a Roquetes i no em vaig poder esperar al podi per temes "familiars". He obert un nou blogg que espero que funcione millor que l'anterior, TRIPARES, ara amés de triatleta soc tripare, t'ho dic per si em vols indexar, jo ja t'he indexat.
Salut, ens veurem al DUEXTREM

Albert Giné dijo...

Ostres hi tant que men enrecordo, aquell dia te marcara de per vida, recordarás sempre la cursa de Roquetes amb felicitat.
Vas endur-te el millor premi, felicitats. Per cert m'apunto l'enllaç estem amb contacte, fins la propera.