miércoles, 23 de diciembre de 2009

Bons nadals i feliç any a tots/esArriben dies per disfrutar de la familia i dels amics dies per fer un ( ) a nivell d'estres, preocupacions, i altres problemes que tenim.


Tothom porta molta adrenalina acumulada i és hora de descargar-la, desconectar i disfrutar amb la gent que sempre esta amb natros, ja que quan la necessitem alli estan. Ara som natros els que hem d'estar allí amb ells, ens necessiten.


Espero que començeu tots l'any amb energia i ganes de fer coses (per cert n'hi ha moltes ) i després poder-ho disfrutar. Pel que a mi fa serà un any ben carregadet ( maraton des sables i boda) a part moltes més coses que tenen menys importància.


Esperem sigue un any de bonança i desitjo lo millor per tothom, disfruteu de les festes!!!!!

4 comentarios:

Monrasin dijo...

Bon Nadal a ti tambien Puça. Y un gran 2010!!!
A por Sables!!!

puça dijo...

Gracias Ramon espero que todo vaya bien.

苦瓜鹹蛋Star dijo...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 dijo...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優