viernes, 12 de febrero de 2010

Gràcies, Ivan

Avui, com veia que em costaria arrencar, he volgut ficar-me pressió per no fallar l'entrenament i he trucat a Ivan i li he dit si volia acompanyar-me a entrenar (ell amb bici) ja que està recuperant-se d'una lesió. Com sempre quan li he demanat algo, la resposta ha sigut SI!! Hem quedat per a entrenar a les 16:30 h i com un clau allí estava.
Ell es pensa i em diu que estic boig per tot el que faig, però no és així, em costa molt d'esforç com a tots.
Per exemple, avui no tenia ganes de sortir i gràcies a ell que m'ha acompanyat he fet el que tocava, veus com no estic tant fort i tant boig?? un altre hagues entrenat sense demanar ajuda, però també es cert que altres per no demanar-la s'haguessen quedat a casa i avui tindrien 0 km al casillero.
Almenys sóc del montón!

L'entrenament d'avui divendres ha sigut:

33km a un ritme de 4.41 km
1200 abdominals
25 min d'estiraments
15 min de sauna

4 comentarios:

Xavvv dijo...

Lo de boig crec que noooooooo!!!!!ara be lo de fort crec que siiiiiiiiiiii!!!home que estas mes fort que un toro company!!!!!!

krusty dijo...

Buenas!! no et va passar res per Jesús en aquella camiseta??? ;)
a vore si m'expliques això de les llagues. Jo dllns a partir de les 5 de la tarde m'aniria bé. 660 73 52 21. A n'esta hora si no m'has trucat te truco i quedem.

krusty dijo...

Ah!! moltes Mercis!!

ivan dijo...

Gràcies a tu per fer-me sortir de casa i vere que estava millor del que hem pensava, disabte i diumenge ja he provat de trotar i de moment la cosa aguanta prou bé. GRÀCIES A TU!!!!