jueves, 31 de marzo de 2011

Molts d'ànims Mauro

Ahir va ser un dia trist, la mort de la mare d'un amic així em feia sentir. La vida és una etapa molt llarga que està plena de bons i mals moments, de rises i de tristeses i hi ha cops que hem de ser forts per poder conviure amb tanta tristesa. Els que el coneixem sabem que estos últims 4 anys han sigut durs per ell, primer el pare, després el germà i ara la mare, pot haver-hi una cosa pitjor?
Admiro a Mauro per moltes coses, es pot dir que ell em va treure per primer cop a la muntanya i mira....ara no m'hi moc, són moltes les coses que li dec i de les que li estic agraït, escriure unes línies costa molt poc i espero que et donin força, força per tirar endavant juntament amb la dona i els teus fills. És clar que l'altra "família" els teus amics de la UEC estaran al teu costat per quan et vulgues recolzar. Diuen que aquell que sembra recull i ja de ben petit vas començar a sembra per aquella vall del marqués i fins avui. Ara toca en estos moments recollir lo sembrat i només espero que et portin la collita poc a poc.
Mauro, molts ànims, aquí tens un amic per airejar.

4 comentarios:

Monrasin dijo...

Un abrazo muy fuerte a Mauro.
Mucho ánimo amigo!!

Ferran dijo...

No sé si és aquí el millor lloc, però aprofitant la teva gentilesa donar-li a Mauro el meu condòl més sincer.
Es moren físicament però romanen entre nosaltres.

Salut i ànims!

Anónimo dijo...

Gracies per fer esta entrada Albert, ja que ,molts de natros no sabiem res.

Angel

ISA dijo...

Moltes gràcies, Albert. Sempre tens unes paraules boniques per als moments més especials, però el que més m'agrada de tu no és que siguis un bon orador, sinó que sé que ho dius amb el cor.
T'agraeixo, a tu i a tots els companys, tot el recolzament, empatia i companyia que ens heu donat en aquests moments tan durs i que desgraciadament tots ho haurem de passar.