martes, 7 de junio de 2011

Queden 3 dies. Preparant pataquets!

Qui ho havia de dir, recordo com si fos avui aquell dia que vaig dir que faria la volta a Catalunya en 15 dies, si he de ser sincer ho deia però no ho creia, així són les coses.
Ho he dit tant això de fer la volta a Catalunya i m'he posat tanta pressió que sumat a un sacrifici diari fa que un any després cregue que sí que ho puc fer, és més diria que vaig a per totes! molta gent m'espera i creu en mi, molta gent té confiança cega en que ho aconseguiré, molta gent em segueix i no els hi puc fallar i jo a més penso que amb el menjar que recaudaré ajudaré molta gent una petita temporada i això em farà avançar.
He de dir que molts clubs han fet un esforç important per col.laborar amb el repte, altres ho estan treballant i també m'ajudaràn, això ées molt d'agrair i sempre ho tindré en compte.
També em fa molta il·lusió que tots els clubs trail de les terres de l'ebre em deixen la seva camiseta i facin d'aquest repte el repte de tots, lluïré el vostre Poble i el vostre club amb molt d'orgull.
Avui he començat a preparar-ho tot, i tot ho he de multiplicar per 15 vaja que aquella Mercedes Vito pareixerà la dels rumanos -gitanos quan van de fira, però no hi ha un altra manera de poder-ho fer.

6 comentarios:

elena dijo...

Endavant Albert!! sabem que ho aconseguiràs!! em faria molt de goig poder acompanyar-te durant algún quilómetre, ja miraré de posar-me en contacte.

vinga, a per ell!!

després d'aixó ja no sé en que ens sorprendràs!! jeje

Ferran dijo...

Albert, explica bé on, com, a quines hores i quin tipus de menjar podem aportar que segur que hi ha molts lectors anònims amb ganes d'ajudar-te...com jo.
Força i honor!

Asterix dijo...

Agafa una garrafeta d' aigua de la font de la placeta del pou,,, en cas de necessitat diu que té propietats miraculoses

Albert Giné dijo...

Hoooola Elena:

La majoria diuen que si! que acabaré! però estos que ho diuen no corren....ja veurem ja saps que ho donaré tot.
Espero poder correr algún km amb tu ja parlarem.
Després d'aquesta el que tinc clar es que n'hi haura un altra.
Gràcies reina!

Ferran el menjar s'ha de portar al Pavello municipal de Roquetes, de 5 a 10 de la nit de dilluns a divendres, preguntar per Ivan. El menjar te que ser de llarga duració ( llugums, farina, arrós, pasta, conserves) que no sigue en pot de vidre.
Ens parlem i ja saps que em faria goig correr algún km amb tu, salutacions crack!

Ho tindré amb compte asterix.

joaquim dijo...

Vinga, Albert, que això ja arranca. Molta sort, anims i força. Espero poder fer alguns kilòmetres amb tu. Salut, amic

Albert Giné dijo...

Gràcies Joaquim, com tu be dius això ja esta aqui, ara toca ser fort, molt fort. Ojalà m'acompanyes uns km!