lunes, 21 de noviembre de 2011

Final del circuit amb el kv Roquetes.

Javi Delgado, guanyador final del circuit curses de muntanya Terres de l'Ebre


Després d'una setmana de molts preparatius i molta feina per l'organització del km vertical de Roquetes ara sí que podem dir que s'ha acabat la temporada, en tots els aspectes.
Dissabte es disputava l'última prova del circuit de curses de muntanya, la cursa de casa nostra, la cursa que ha donat un impuls a la ciutat de ROQUETES.
Molta ha estat la gent que ens ha felicitat per l'organització i ho agraïm de tot cor, ja que només la gent que està al davant sap el que és organitzar una cursa, hi ha coses a millorar com sempre, ho sabem i prenem nota, ja que no podem ser conformistes, sinó que hem de milorar any rere any.

Divendres dia 25 de novembre es farà l'entrega de premis del circuit on al final he aconseguit acabar 2n de la general i 1r senior.

Aquí podeu trobar totes les classificacions:
http://www.circuitebre.cat/calendari.php

1 comentario:

Pere dijo...

La veritat Albert és que els comentaris que fas en el teu blog m'animen a seguir, ja que si només mirarà la part esportiva i deixara de banda la personal(amb el teu reconeixement cap al Javi Delgado) pot ser açò no valdria la pena. Gràcies per ser així, ja que la imatge que tu dones és la que hem de donar tots els que correm: NO SOM NOMÉS MÀQUINES DE CÒRRER SINÓ QUE TAMBÉ SOM L'ESPILL DELS QUE VENEN PER DARRERE.

Salut i cames!!*!!

Pere Llinares i Llorca
Club Excta Priorat