martes, 8 de enero de 2013

El dia 1 de febrer començaré el GR 99


Ja tinc decidit el dia de sortida d'esta nova aventura, fer tot el gr 99 ( recorregut de l'ebre ) i serà el proper dia 1 de febrer.
He escollit aquesta data per motius familiars, a mi m'hagués agradat més fer-lo a l'estiu però degut a la propera paternitat he hagut de canviar els plans.
Intentaré fer-ho amb 15 dies però no vull competir contra els km ni contra el temps i sí he d'utilitzar dos dies més doncs, dos dies més! vull desconectar de tot i disfrutar del camí.
El temps serà un "problemilla" per mi, ja que el fred no el porto gaire bée, l'altre contratemps serà que vaig amb una motxilla i prou i 15 dies amb una motxila i prou vol dir anar mol lleuger de roba i de tot en general.
Vull fer aquesta aventura per moltes raons, el seu encant, l'alliberar la ment del dia a dia i per ajudar en tot el que pugue en un acte solidari com és la lluita contra el cancer.
Volia fer aquest camí acompanyat per ISA ARASA I ELENA FERRERES però degut a les dates no podrà ser, elles són per mi especials i ho saben! i segur que un dia farem un repte junts per que almenys a mi em faria il·lusió compartir amb elles un repte pel molt que les admiro i aprecio.
Ara seguiré entrenant dur però sense competir en lloc, només pensant en arribar un dia a Riumar.

2 comentarios:

Riudecanyenc dijo...

Ànim i molta sort per aquest nou repte!!

Si facilites les etapes que vols fer intentarem acompanyarte algun tram i així podras descarregar-te de la motxilla uns kms

Trail Roquetes dijo...

El que faci falta, ja ho saps...Albert.