martes, 4 de febrero de 2014

Sensacions contradictories

No se si recordareu molts de vosaltres que l'últim cop que vaig anar a la marató de sables l'any 2012 vaig recaudar un "grapat" de diners, no cal dir quants, no crec que sigue la finalitat.
Aquests diners vaig donar-los a la lliga contra el cancer infantil de les terres de l'ebre i sempre recordo el que vaig dir-los quan els hi vaig donar els diners, vaig dir-los;
Espero que mai es tinguen que utilitzar!! i si mai s'arriben a utilitzar que tinguen prioritat els xics/es de Roquetes i les terres de l'ebre.
Fins ara no havia sabut res més d'això...fins ara!
Temps atràs vam oferir ajuda un nen de Roquetes que respectablement no van acceptar, però aquest fin de setmana he sabut que en part a estos diners s'ajudara un nen de Roquetes, per això deia que em sentia molt extrany,  per una part podem ajudar un nen del poble i això omple!  i per l'altra de tristesa que el dia "x" haigue arrivat.....
Esperem ara no sols poder ajudar, ara esperem que l'ajuda que li arribarà de molts llocs sigue el suficient per tenir una llarga vida i tirar endavant amb molta felicitat.

PD Segueixo pensant que la vida molts cops no es justa,
PD Molta força i molta sort per a esta familia, 

2 comentarios:

Ebre Mushing dijo...

Albert, efectivament et poden fer sentir sensacions contradictòries, però et pots sentir en una gran tranquil·litat de consciència i un agraïment sincer de molta gent.
Tranquil Tot anirà be.
Joventut sana com tu ens fa molta falta.
Gràcies.

Ebre Mushing dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.