sábado, 5 de julio de 2014

Dia 21 de juliol recordarem als bombers del foc d'Horta

Si res no passa el proper 21 de juliol a les 4 de la tarde farem una excursió guiada amb un parell de bombers que van ser i van poder salvar la seva vida al foc d'Horta  ( Jordi Chertó i Joan Farnós ) on hi va perdre la vida 5 companys d'ells, bombers del GRAF LLEIDA. A un d'ells el coneixia jo perfectament, el podia considerar amic meu, un crack de persona i d'esportista: David Duaigues.

El dia 21 just farà 5 anys del fatídic accident, aquell maleït 21 de juliol de 2009 es per això que ús faig saber que qui vulgue venir independentment del nivell que tingue ( serà una excursió ) per rendir-los un petit homenatge i recordar-los que per natros estàn ben vius i sempre els recordarem ( tinc un apartat d'ells al meu blog des d'aquell 21 de juliol ) estan invitats, no volem debatre res, no es el dia, ni el moment! volem recordar-los amb respecte i fer 5 minuts de silenci per ells i pels 5 anys del accident, estaria molt be, aqui ho deixo...

I ja per acavar només agraïr a Jordi i Joan la seva predisposició, jo no estava segur de fer be al dir-los això, no se, per ells ha de ser difícil remoure tots aquells moments, però van dir que si i jo personalment agraeixo la valenti i força que tenen.

PD S'ha de venir amb pantalons llargs ( llocs on ha crescut vegetació)
PD lloc de trobada a les 4 de la tarde del dia 21 de juliol al mirador de la franqueta, si la gent d'aqui dels voltans vol fer cotxe el lloc de trobada als 4 camins a les 15;15.

Fins aviat!!!

No hay comentarios: