domingo, 26 de abril de 2009

Cursa de les fonts ( Xerta )
Avui anavem a Xerta a batallar contra el temps i correr per estes muntanyes tant boniques que tenen estos xertolins.
Quan he vist que plovia al sortir de casa..... buffff els tipics dies que no m'apeteix correr i que tant hem recorden quan corria en bici i sempre ho feia fatal, però teniem que anar a defensar la posició que ocupem. Sabia que seria complicat ja que venien corredors de molt nivell ( Remigio, Kiko, Ahmed, Jose.l, Fornos, Pinyol, etc,etc) però tampoc els hi ho volia posar fácil més be al contrari, que per mi no sigue.
Després de tots els preparatius i escalfar un poc s'ha donat la sortida, llavors ja no plovia i s'estava obrint un poc el cel, millor ja que yo soc de "secá".La cursa l'he afrontat com totes les ultimes (de menys a més) pujant he patit molt l'ultim tram però bajant m'he trobat molt comodo durant tota la cursa al final he aconseguit arribar 3 detrás de dos " besties" Remigio Queralt (2º de la copa Espanya) i Kiko Marti (seleccio catalana) però content ja que cada dia hem trobo millor, també he aconseguit aguantar el liderat del circuit i ampliar la diferencia ja que Ahmed ha acabat 6º.
Sobre la resta de companys/es d'equip avui he de dir que he vist molt d'esforç i molt bon resultat d'alguns ( Manso, Mauro ) i que no se ni les vegades que membres del club han pujat a recollir trofeus, felicitats a tots ells i els que no també felicitats i anims.
Propera parada si puc, als Monegros diumenge amb btt 110 km.

6 comentarios:

koanito dijo...

Felicitats pel impressionant nivell exhibit. Jo estic content perquè he millorat respecte a l'any passat però és que vatros (kiko i tu) esteu estratosfèrics.
Au pos a seguir així.
Salut

puça dijo...

Koanito tu els anys els pases al reves, un any mes uns minuts menys, felicitats tambe a tu hi ha veure si ens veiem als monegros

Rous dijo...

Vaya podium més xulo!!! Quin final de cursa més emocionat i igualat. Felicitats nois!!

Anónimo dijo...

A que li dius xulo! per que no es veu cap podi a la foto

ximo dijo...

Xeic, Albert, les dos fotos de baix son de capçal de llit!!!!
Per cert, lo gorret es d'algun sponsor o per a que no se sàpiga que ets donant?

文章 dijo...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色