sábado, 30 de abril de 2011

Jo sempre havia pensat que l'aigua era bona........

Els hi podríem dir als corredors que per beure aigua no cal pujar al cim.



Sempre igual, sempre hem de fer més del que realment cal.

Ahir li vaig dir a la meva amiga Elena que avui els ajudaria a pujar aigua, ja que anaven a deixar-la per a la cursa del Reguers. Bé, doncs, quedem a la plaça del Reguers, em diu, a quina de totes? li responc ja de catxondeo i així va començar esta petita història.
Després de quedar a la plaça de l'església del poble del Reguers, ens hem dirigit fins el començament de la pujada a la Bassa de Gànduls i allí ha començat el calvari de tots, on només de mirar l'aigua ja ens feia mal. El repartiment de garrafes s'ha fet bé, on cadascú podia agafar les garrafes de 8 litres que vulgues, jo que mai vull ser l'últim en res n'he agafat 4!!! que multiplicat per 8 litres fan 32 litres d'aigua per a una persona que pesa 59 kg .........per poder-les pujar fins a Gànduls no us vull ni contar!!
Quan portàvem poc més de 500 mts, ja m'he tingut que desfer de 2 garrafes. El mal és que per darrera venia l'ANIMAL de Carlos que no volia deixar-les, ell que ja en portava 3 i amb l'ajuda d'Elena i Mònica s'anaven turnant les "meves" 2 botelles. A mi això em feia mal, o sigue que m'apresurava en deixar-los atràs per poder deixar les meves botelles a terra i anar en busca de les altres. En fi una odisea per ells i per mi, però el resultat és que les garrafes estan al lloc. Algú ho dubtava?
Avui he descobert que hi ha una part del braç que es diu antebraç i gràcies a ell no em fa mal l'aductor.......
PD Gràcies per l'esmorzar i la companyia. Serà una gran CURSA DEL VENT.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Una pregunta?? si no pots portar 32 litres a la bassa de ganduls vols dir que podras pujar un 8000?

elena dijo...

Gràcies Albert pel teu suport,ja veus que a pesar de tot va ser un bon entreno, jeje.

Albert Giné dijo...

Pos si Elena pos si.

Albert Giné dijo...

Anonim després de l'1 el 2, jo ho provaré! no se quan però a provaré.