martes, 22 de noviembre de 2011

Angel Solà, un xiquet de 50 anys.

Qui no conegui a l'Àngel puc dir d'ell que és un amic d'estos que val la pena, que es nota quan està i quan no.
Sempre amb un somriure, ja que ell és el mirall de l'alegria, si no riu fa riure! esbojarrat però autèntic, competitiu, amic fidel, etc,etc.
Les muntanyes ell les puja corrent!

Sí, amic, avui t'ha tocat a tu aquest reconeixement per part meva, ja que te l'has guanyat a pols, no només vull destacar-te com a persona també ho faré com a esportista. L'any que acaba ha sigut brutal a nivell de resultats, però el millor de tot és el nivell que has adquirit, recent fets els 50 anys ( ningú ho diria ) estàs en plenitut, pareix que a més de sumar anys el que fas és restar-los, si segueixes així pronte et veure no com un amic sinó com un rival!! jejeje
Els seus fans nº1

Jo sé que ell deu admirar algún corredor però el que no es deu pensar és que jo l'admiro a ell, no és gens fàcil fer el que fa, ja que ell té molt més mèrit que molts de nosaltres ( feina, 2 fills petits, família ) buffff estàs fet un xaval!!!!

PD Felicitats per la grandíssima temporada i per estos 50 anys que tant bé portes.

                                                              Aquest any ha pujat a molts podis

3 comentarios:

Angel dijo...

ALBERT!!! T'ESTIMO!!!! Ara si que t'has pasat! Domes puc dir.te que moltes i moltes gracies per ser com ets. T'ho he dit mes d'una vegada i te ho torno a repetir ara.

Gracies amic meu!

lo manso dijo...

I tant que t'ho mereixes Angel. Jo a més voldria afegir que per alguna part del escrit Albert s'ha deixat la paraula LOTERIA.
I per recordar-li lo dels 50 anys, jo que ja començo a acomular uns quants anyets corren per estos mons, als meus inicis ja eres un dels meus referents.

Ferran dijo...

Aprofito pos, lo post, per felicitar-lo!! Àngel que mos poguem trobar a moltes curses molts d'anys!
Fem goig los veterans i màsters!!

Ferran