lunes, 5 de diciembre de 2011

7 horetes de "marxa"

Ahir vam arribar al camping Peña Montañesa, un luxe de càmping ( piscina climatitzada, jacuzzi, sauna, pistes de futbol i tenis d'herba i fins i tot una petita pista d'atletisme que es podria comparar amb la de l'estadi. Va ser deixar-ho tot al lloc i sortir 40 min a trotar, Tere em va acompanyar amb la bici.
Cal destacar que el viatge va ser molt més curt del que pensava 3h al càmping des de Roquetes. Per fer un puja-baixa en cap de setmana no esta gens malament, aconsellable al 100%!
Avui a les 8 del matí ens hem marcat l'itinerari a seguir:
Torrelisa, canal mayor, cim de Peña Montañesa i baixa per sant Victorian, Onsis, Torrelisa, total prop de 16 km amb 1300 d+ per començar més que bé (ruta aconsellada per Ramon, alias Monrasin)
A l'arribar a Torrelisa ens hem posat a caminar direcció al canal mayor però ens "hem" perdut o poso així perquè si per Tere fos estariem a la costa prenen el sol, ja que teníem la muntanya l'esquerra i ella a la dreta.... devia ser perquè no tenia ganes de pujar.
Després de fer-li vore que no anàvem bé, hem arribat a Onsis i hem fet el circuit al revés, st Victorian i allí hem agafat la sendera directa al cim de Peña Montañesa, baixant pel mateix lloc ja que pel canal Mayor de Baixada és perillós. Després de 7 hores i 24 km hem arribat al cotxe, amb poques ganes de fer broma.
Ara i després d'un bon sopar i una bona dutxa les coses millor....

PD Demà la ruta la marco jo!

No hay comentarios: