jueves, 27 de septiembre de 2012

Tinc ganes ja d'experimentar el que es ser un guia.

Falta poc per al dia de la prova, serà al trail de Guara on ens ficarem el "mono de treball" aquest cop serà per ser el guia de Javier Fran practicarem, entrenarem i provarem tot el necessari per al gran repte que serà el dia 21 octubre al ultra trail serra de Montsant.
Tindrem temps de sobra per poder acordar tot el que serà impresindible per al UTSM ja que per fer el trail de Guara emplearem prop de 9 hores, si es més estariem fora de control, cosa que no agradaria ni a ell ni a mi.
He tornat ha encomanar les barretes de la marató de Sables, les casolanes de Ripolles!! he preparat el bastó de carbono, una petita corda, dos motxiles i .....les Hoka!! si per Javier Fran li deixaràn unes per que les prove, quin detall! se que amb el seu pes de 86 kg li aniràn de fàbula.
Ara sols espero que arribe el dia i poder estar a l'altura del que se'm demana, ojalà tot ens vaigue be i Javier pugue assolir els seus reptes.

                                                           Javier Fran també les portarà


1 comentario:

Unknown dijo...

Bones, espero que vos vaigue de fabula, veig que utilitzes les Hoka, que tal?, a mi em fa por l'estabilitat.
Les barretes perfectes, no se poden comparar en les de compra però al menys no me destrossen la panxa. Demà penjaré la recepta amb els valor nutricionals.