lunes, 26 de enero de 2015

CURSA DEL PASTISSET

Seguim sumant kilometres i hores, aquest diumenge i aprofitant que feien esta gran cursa a prop de casa vam aprofitar per seguir la posta a punt.
De la cursa diré que es de les més boniques del circuit ( tenen el terreny i el lloc ) i un punt majestuós, "la creu de santos".
Pel que fa a mi, em vaig trobant millor dia a dia, vaig anar cómodo tota la cursa i no vaig explotar-me fins a 700 mts de la meta.......intentava córrer tot el possible pujant i tranquilet baixant, ja que el turmell es va resentir de les xafades que vaig arrivar a fer dolentes. Vaig fer tota la cursa amb Xavi Alquezar al costat o...detràs! com diu ell, voliem arribar junts de la mà però Ahmed ho va impedir.
Xavi va tenir un detall que no li calia ja que va ser més ràpid que jo a l'esprint però em va deixar clicar a mi primer per que jo li vaig portar el ritme tota la cursa, un detall que diu molt d'ell com a persona i com a corredor, espero un dia poder-li tornar.
 L'organització de 10! Quan es reuneixen 450 corredors/es i una setmana abans es tanquen inscripcions alguna cosa vol dir.... perfecte tot! marcatge i tracte als corredors i el menjar......exquisit!
Felicitar als "veteranos" de dni que se'n surten Kiko Marti, Joan Farnós, J.L Rubio..etc

La llàstima va ser que tot i això no vaig anar-me'n content, no! I no es per l'organització ni molt menys, ni per les meves sensacions, ni pel resultat, ni res d'això, vos ho explico ja que algú ho ha de dir i jo un dels molts defectes que tinc és que no m'amago i no em callo res i dir-ho a les esquenes tampoc va en mi, tindria que callar-m'ho... però no puc!

Em fastidia tant l'anti esportivitat, la falta de respecte als organitzadors,corredors, a la muntanya! etc, que m'he dit que ja n'hi ha prou, a més com sols es una persona destaca molt per damunt de la resta i ja son massa els actes "feos" que li he vist fer i suposo que tots no els ha fet davant meu.....

- TIRAR UNA TAULA D'UN AVITUALLAMENT
-TIRAR EL XIP AL TERRA AL ARRIBADA
- NO PUJAR AL PODI QUAN EL RECLAMEN ESTAN PER ALLI...( no era de primer )
- NO PAGAR A UNA CURSA L'INSCRIPCIÓ NO ESTAN INVITAT.....
- NO RESPECTAR A LA GENT DEL CONTROL DE XIPS
- NO FER INSCRIPCIÓ DINS DELS TERMINIS
- INCREPAR A GENT DEL PUBLIC PER NO ANIMAR....
- ACUSAR ORGANITZADORS DE MAL MARCATGE QUAN SOLS ELL S'HA PERDUT
- ETC ETC ETC ETC

Suposo que no cal ficar el seu nom i el seu cognom però que si cal no tinc cap problema, jo a la muntanya vaig a gaudir-la, a disfrutar-la, vaig per alliberar-me, per sentir-me viu i aquesta setmana em va tocar a mi un acte "feo" i per això he dit prou. Ara em sento millor, al contar-ho i si m'he de trobar amb aquest impresentable (que es únic) per les curses prefereixo anar a entrenar i gaudir de la muntanya.


No hay comentarios: