jueves, 27 de noviembre de 2008

Marato San Sebastian 2008

Aquesta es la xica trail es a dir ROSA. Pulseu damunt la foto per veure-la be.



Aquest diumenge es disputa la marato de San Sebastian on i participen varios companys/es d'aquestes terres, entre d'ellles Leo Antó i Rosa Carles i des d'aqui les vull animar, però sobretot a Rosa ja que ara fa 3 mesos i 10 dies hem va vindre un dia i hem va dir:


- Vull fer una marató i si pot ser en menys de quatre hores, ho puc fer??


- Si, i tant, tot depent de tu! li vaig respondre.


- dons preparam els entrenaments que comenso.


I aixi va ser tot, li vaig prepara tots els entrenaments fins al dia d'avui i va comensar el dia 18 d'agost i fins avui, el diumenge ja te el repte que jo crec que aconseguira amb creixes, ha millorat i ho sap, però només ella sap el que costa, també sap que te molt de marge de millora i si no ho sap li dic ara però tot depent d'ella si vol sacrificar-se més del que ja ho fa, això ella ho dira, ara l'animo per diumenge, i del futur deu dira. Sobre el temps que calculo que fara espero que faci sobre 3:48 ja veurem!.Molta sort i pensa que tot el treball que has fet et sera recompensat. I de Leo que he de dir, dons ja te varies maratons a les seves esquenes i no hi ha cap dubte que fara un super temps en voltes de 3:30 tambe moltissima sort.

3 comentarios:

Rous dijo...

Albert, ets un encant... m'he emocionat :)

Gràcies pels ànims, els necessito i els penso utilitzar durant la marató. lluitaré per aconseguir aquest repte, significa molt per mi- gràcies per tot, sense tu ni ho hagues intentat!!!!!

Una abraçada. t'envio un sms el diumenge amb 3 núm.

Monrasin dijo...

Tiempo real 3:58:50.
Pues misión cumplida.
Enhorabuena a Rosa y al entrenador!!
Casí estoy por pedirte un plan para mi, pero esto es muy duro!
Un abrazo campeón!

Anónimo dijo...

Monrasin el plan de entrenamiento podrias darmelo tu a mi, no sera que te falte experiencia, un abrazo amigo.