lunes, 22 de diciembre de 2008

Sopar de final de temporada uec tortosaEste va ser un sopar increïble, d'aquells que es recorden, dels que fan piña, on vam acudir 30 uequeros disposats a recordar coses de la temporada i gaudir d'un sopar de germanor.

I aixi va ser, bon soparet, moltes rises, molt de vi, molts comentaris i tots molt guapets sense pantalonets curts ni malles.

En acabar el sopar el jesusenc i el roquetero van fer entrega a tots els corredors de la uec presents unes fotografies per que tots recordiguen este gran dia i este gran any, crec que va ser un detall molt bonic i espero que a tothom li agrades, va sorgir fer-ho amb l'amic el jesusenc i crec que a part de tot el bonic que va ser fins i tot va ser una mica emotiu, l'any vinent més.
Després del sopar vam anar al buda per acabar la festa i......vaja festa tu, allí va apareixer l'alcalde de Campredo i un grapat d'autoritats que només de recordar encara ric ara i va ser un final de nit impressionant, esperem que tots ho haguin passat com a minim igual que jo.

FOTO AMB L'AMIC TARAZAGAAqui teniu el resto de fotografies:
http://picasaweb.google.es/isaarasa60/SoparTrailNadal2008#

1 comentario:

Rous dijo...

Bones nois,

la veritat és que quan voleu sou encantadors ;) jeje!!

Què contenta estic amb la meua fotiki!

BEsets i bon Nadal!