domingo, 5 de abril de 2009

He fet marca personal en 1O km

Avui s'ha disputat la cursa dels bombers a Barcelona amb la participació de 17.500 persones tot un récord, es diu que és la segona millor cursa d'Espanya de 10 mil metres després de la San Silvestre Vallecana i la veritat és que ha sigut impressionant.
Ahir després de recollir tot el de la cursa de Roquetes vam fer els pataquets i cap a Barcelona a buscar dorsal, no tenia moltes ganes d'anar ja que per tot el cacau de la cursa estava esgotat, mort.
Vam arribar a casa de Cinta una amiga, cuinera, etc, etc ja que mos ha cuidat i mos a fet sentir millor que a casa i li vam devorar uns macarrons i un bistec en un obrir i tancar d'ulls, després a dormir.
Este de matí anant cap a la sortida em trobava "pesat" i pensava que surtiria un" xurro " de cursa però no ha sigut així i al final he fet el meu millor temps en 10 mil 35.14 arribant en la posició 129 de la general i el millor de tot potser és que hagues fet algun kilometret de més, és a dir que estic contentíssim després de tota la setmaneta que he portat.
Ara a entrenar de valent que les coses van pel bon camí.

La classificació es aquesta.

http://82.223.162.88/cbb2009/resultados.php?lang=ca

4 comentarios:

Cinta dijo...

L'any que ve us espero una altra vegada en los macarrons i el bistec a punt! Si seguixes així, a la pròxima segur que adelantes a la Marta Domínguez (que te va faltar poquet) je je...
Felicitats per la nova marca.

puça dijo...

Gracies per tot Cinta, fins dijous.

@trex dijo...

posició 126 t'has errat a la cronica

puça dijo...

Tens rao, pos millor que sigue el 126 no?