domingo, 5 de abril de 2009

La cursa de muntanya ciutat de Roquetes un èxit.


Després de molt batallar hem aconseguit organitzar una cursa de muntanya a Roquetes amb èxit, gràcies sobretot a tots els col.laboradors, amics, corredors, ajuntament, brigada, urbanos, etc,etc,etc i així ho acabo o em faltarà memòria a l'ordenador que ho han fet possible, però no vull deixar-me a la persona que ho ha fet possible tot, IVAN, ell ha sigut el que ho ha "incendiat" tot, l'alma d'esta cursa.

Va ser ell el que em va dir :
- Hem de fer una cursa de muntanya a Roquetes!
Jo: " no hi han feches"
- L'hem de fer!!
Jo: "L'únic dia que queda el 4 d'abril però es molt precipitat"
- Per on començem????

I així va començar tot i fins d'aquí uns dies perquè encara hi ha faena a fer, ell s'ha carregat la cursa a l'esquena més que ningú i fins al final, és clar que jo i molts més l'hem ajudat i que sense l'ajut de tots això no hagués sigut possible però volia que això quedés clar.

També he de dir que vam fer fallos, qui no en fa, dir-vos que hi ha il.lusió de continuar el que hem incendiat i que mirarem de sol·lucionar-los, millorar-los (lavabos, avituallaments, etc. perquè segur que n'hi han més) i que per a la propera edició intentarem corregir, en surtiran d'altres però... ja els deixarem per a la propera edició.

En general, és per estar content, hi ho estic per la part que em toca i només puc dir:

GRÀCIES I VISCA ROQUETES

6 comentarios:

Lluís dijo...

Enhorabona i per molts anys.

krusty dijo...

Una cursa molt wapa i molt ben organitzada!! i después molt bnambient de festa!! estos roqueteros quan voleu vos ho curreu molt!!
MOLTES FELICITATS!!

MARTI dijo...

ALBERT MOL BE ,GRACIES PER FER-OS PASSA UN MATI TAN BO.LES FOTOS ESTAN ALPOST DE TRAILUEC JA LES AGAFARAS.MON FILL NE VA FE A TOTS LOS CORREDORS

PUÇA dijo...

Gracies a tots, Marti i famili com dirien a un concurs TU SI QUE VALES!!!

Unknown dijo...

Ei Roquetero felicitats per la cursa de Roquetes. Els de SudActiu que vam anar vam sortir molt contents pel circuit i l'organització. Ara a disfrutar-ho i preparar-se per la pròxima del circuit.
Ah l'enllaç de SudActiu que tens es el de la cursa no el del blog.
Sort,

puça dijo...

Gracies i ara arreglo lo del blog, merci per tot i fins la proxima cursa.