lunes, 2 de agosto de 2010

Entre natros ens hem d'ajudar

Tots sabem que és molt difícil anar a totes les curses que voldríem, però.......tots tenim amics, familiars, coneguts, que sí que podrien anar.
Resulta que tots els pobles de les terres o tenen o volen tenir la seva cursa de muntanya i tots volem que la nostra cursa sigue la millor i per a què sigue la millor o tingue opcions de ser-ho ha d'haver-hi participants perquè som natros els que fem que una cursa sigue més o menys important i bonica.
Dic això perquè últimament he detectat que ha baixat la participació a les curses i després volem que a la "nostra" cursa hi hagi molta participació, que tot sigue un èxit etc,etc ...i quan un company organitza una cursa, llavors natros no hi anem.
Jo que aquest any he anat a poques, sempre he enviat gent ( novia, germà, cunyada, amics). A les de final de temporada sí que hi aniré, només per participar. A a voltes només pensem en competir i com no podeeeeem no cal presentar-se: ERROR. Fem-ho pels amics i companys, ajudem-nos entre natros. ANIMS I FORÇA A TOTHOM.

PD què hi ha millor que passar un dia a la muntanya?
PD què hi ha millor que ajudar als amics?

No hay comentarios: