lunes, 13 de junio de 2011

Hem arribat a Molins de Rei!

Sí, sí havíem de parar a Sant Vicenç dels Horts, però després de que tota l'etapa m'acompanyessen 5 persones, bueno persones no, amics! m'ha fet que a l'arribar els tornés en una petita part del favor que m'han fet i els he acompanyat fins l'estació de trens de Molins de Rei, ja que tots ells tornaven amb el tren fins l'Arboç, 4 km extra i 4 km menys per demà.
L'etapa d'avui ha sigut per mi molt bona físicament parlant, ja que m'he trobat millor que els altres dies però sempre surten problemes imprevistos (se'm han inflat els peus i tinc els dits petits dels dos peus amb "problemes") dolors que de moment puc suportar.....
Paco Osuna amb la companyia de 3 companys d'ell, més Albert, un xicot encantador que vaig conèixer a la Reus Prades Reus m'han acompanyat i m'han fet de guia, m'he deixat portar per ells, s'ho coneixien tot, ja que són de Vilafranca.
El recorregut ha sigut prou dur, casi 5000 de desnivell acumulat! que al final ha fet que tardessem 9h 40 min en poder finiquitar l'etapa. Ara ja puc dir que tinc la tercera al sac.

PD Avui he anat amb la samarreta del Trail Masdenverge. Moltíssimes gràcies per tots els aliments vau recollir!
PD Gràcies Paco per currar-te l'etapa i per portar-me més companyia.
PD Albert, segueix així que seràs un gran ultrafondista
PD avui hem perdut cuartos....ja sé jo perquè ho dic
PD Avui dormiré a un llit!!! Gràcies Cinta Valls
PD De moment no ho dubteu, demà més!
PD Gràcies pels missatges, els miro i m'animen, però no tinc temps, ni forçes per contestar, comprensió.

14 comentarios:

Trail Roquetes dijo...

oé,... oé, oé, oé,... este puça és del millor que hi ha...!!
Ves parant, a vore si t' animes i la fas d' una tirada, bèstia!!

http://www.botanical-online.com/medicinalsampollasremedios.htm

Cuida' t els petits problemes, com a objectiu principal dels propers dies...
Vinga noi.. demanans una foto d' anims d' on vulgues, a vore si podem enviarte-la... ANIMS PUÇA.
TERE, baixa, que demà hi ha reunió..ja, ja..

elena dijo...

Anims Albert!! un altra al sac, si senyor!! que gran ets!! Anims també per Tere, vaja paperàs estàs fent..

Quanta gent t'està seguint!! això ho diu tot de tu!!

una abraçada molt forta pels dos

Isa dijo...

Molt bé, Albert!!
vaja crack que estàs fet. Que bé que de moment has anat tenint companyia tots els dies, això ajuda molt moralment i fa que el cansament i el dolor sigui més soportable.

Cuida't estos peus i menja de valent.

Pensem molt en tu i des d'aquí et donem molts d'ànims, i també a Tere ja que la seua tasca tampoc és gens fàcil i del tot imprescindible.

Isa i Maauro

AlbertB dijo...

Anims Albert! Avui he pogut tastar de primera mà l'esforç, voluntat i coratje que has demostrat només en el fet de començar aquest repte; un objectiu inabarcable per la gran majoria de mortals, pero realitzat amb un objectiu molt humà: LA SOLIDARITAT! Tens molta gent al teu costat, pendent de tú i donant suport dia a dia; i això company ho diu tot de tú! Endavant estem molta gent radere empenyent en cada pujada que fas! Anims Tere, que sense tú tampoc seria possible!!

. . . . . . . . dijo...

Molts ànims Albert ; soc en Xevi Guinovart , ens hem creuat avui quant estaves aprop de Vilanova (portava la samarreta blava del UT Les Fonts). Perdona per simplement saludar-te , però en aquell moment anava capficat amb les meves coses i he trigat en reaccionar .Una abraçada ben forta i molts ànims per aquest repte .

Anónimo dijo...

Ànims Albert i ja saps piano piano ho aconseguiràs!! Aquest repte es teu, et seguim!!

Cris dijo...

Ànms Albert!! continua així gassss, ets un màquina!!

joaquim dijo...

Albert, això va molt bé. Continua amb ànims i guarda forces sempre per la propera. Tots estem amb tu, i molta gent et segueix, perquè això que fas és molt gran, no només per les distàncies, sino sobretot per la causa, la solidaritat que tu desprens. Et seguim cada dia i t'animem. Salut. I a per la quarta, i la quinta, i així anar sumant. Espero que cada dia puguis tenir gent que t'acompanyi, ja m'agradaria a mi, però ho veig difícil. Salut, amic.

krusty dijo...

Avui hem compartit "virtualment" 23 km !! mentre entrenava pensava en tu i t'intentava enviar energia positiva, l'has rebut?? ;)
vinga q això ja està més aprop!!

Joan Perales dijo...

Anims Albert!!! Va que ja estas a meitat pujada.

Thais dijo...

ànims i endavant! q en la samarreta i companyia de demà hi ha una mica de tots els extremeros. ja q no tinc la sort d'acompanyar-te, mentre tu corres jo seré al super comprant aliments per portar al pavelló de Roquetes ;)

Monrasin dijo...

Vamos Albert, que ya te queda menos para llegar a la frontera con Huesca!!!
Un abrazo campeón!!

Xavi Ocaña dijo...

Moltes gràcies per pensar en nosaltres Albert...ha sigut un plaer col·laborar en tu i la teva causa i des de Masdenverge et fem força...

Una abraçada molt forta i anim's!!!!
Salut i cames!!
Xavi Ocaña
Trail Masdenverge

Fèlix "sinhabla"Atsarà dijo...

AUPA,Albert!Molts ànims des del Penedès i sempre avant.També a la Tere per la seua incansable capacitat i meritòria tasca.És gratificant veure com vos acompanyen amícs arreu on passeu però també desde la distància i això encoratge.Espero compartir algún km més amb valtros i ja t'aviso ara(jeje)per no perdre cuartos..1abraçada!