sábado, 18 de junio de 2011

Encara resisteixo!! Estem a Planoles

Avui l'etapa ha sigut "fàcil" amb la companyia del meu germà i del Marc Balaña, els km anaven caent sense adonar-nos, un entrenament entre amics pensava.
Avui es pot dir que ha començat la muntanya de veritat, més de 5000 de desnivell acumulat amb 10h 25 min de tirada, tota seguida, ja que teníem ganes d'arribar pronte per recuperar el màxim per demà.
Ara venen tres etapes dures i necessito recuperar els peus físicament em trobo bé, els meus acompanyants ho poden verificar, ja,ja.
A l'arribar a Planoles, sorpresa! El meu fisio estava esperant-me amb la seva novia, la Tere, el meu pare i els dos acompanyants del dia, joder.... quin luxe! pensava que era algo i tot.
Mentre em feien un massatge els altres preparaven el dinar  (bueno si dinar se li diu a les 5 de la tarde) en fi que un goig veure tant de recolzament.
Per tot el que està fent la gent d'OBRINT TRAÇA li he dit al Marc que també voldria portar la seva camiseta, ni que fos 40 km, estic molt agraït.
Demà al sortir a fer l'etapa pensaré que ja estic restant i això m'animarà molt, penso que només el peu pot impedir-me del meu somni, l'inflamació creix, però se conviure amb el dolor.

PD Jesusencs i jesusenques, avui heu recorregut km de pirineus, un plaer veïns!
PD Gràcies moltes gràcies Marc i Javi
PD Portaré la meitat de kg també recaudats?
PD Moltíssimes gràcies pel suport que em doneu
PD A Carlos i Míriam, vos en dec una, gràcies.

10 comentarios:

PRACTIC dijo...

Albert no tinc paraules per descriure el que estas fent i sofrint, realment ets un motor incansable,. Esperem que els teus peus no facin malbe el teu somni i ara em penso que ja es el somni de tots, que arribis a Roquetes en tots els km fets. Una abraçada per a tu i per Tere que tambe seu esta currant. ANIMS

Unknown dijo...

Albert, gràcies a tu per fer-nos veure que al món hi ha persones amb un gran cor disposades a fer un cop de mà als necessitats. Ens has fet sortit l’esperit solidari que tots tenim en un racó del cor i que malauradament utilitzem poc. Ets un exemple per nosaltres i si tots féssim com tu, la vida seria més senzilla.
Espero que la llebre que t’hem enviat t’hagi servit d’ajuda i no t’hagi apretat molt. Ella no portava l’escalfament que duies tu...jejeje. Gràcies MARC.
Ànim que ja has creuat l’equador i sobretot, que es millorin els peus que ens tenen a tots preocupats.

PD: Moltes gràcies pel detall de la camiseta.

Unknown dijo...

Molt gran Albert, suscric el que diu PRACTIC, has convertit això en el somni de tots els que et seguim.
Avui he sortit a córrer 10 quilometrets de res i sempre has estat present en els meus pensaments, corriem al mateix temps a centenars de quilòmetres de distància i al vespre connectar-me a l'ordinador per alegrar-me de veure't amb l'alegria que has escrit avui. Com sempre.....endavant!!!

Jaume Tolosa dijo...

Vinga nano, que vas bé. Molta força i endavant!!!!

fran dijo...

Vinga xaval, que ja vas de baixada!!! si mires bé, igual ja veus lo monument a la cabra des del pirineu!! Quins CLLNS!! Ànims, lo dissabte ja està a la volta!!
Tere, una abraçada i segueix cuidant-lo!!

Anónimo dijo...

Albert amb tot aquest rebombori que estàs armejant, has d'acabar si o si!! aguanta una miqueta més el dolor dels peus, que tú de patir en saps un rato.... de fet,
Tots ho estem patint!!

Endavant campió!! endavant amb el teu somni!!

Diuen que darrera d'un gran home sempre hi ha una gran dona, i en aquest cas s'està demostrant...

que grans sou!!

César i Elena

AlbertB dijo...

Anim Albert, ahir desde la Fredes-Paüls també hi va haver paraules de recolzament per a tú abans de començar la marxa. Tots et vam enviar moltes forces i ánims!! Segur que molta gent pensava amb tú quan les pujades ens feien treure la llengua(jo mateix). També hi va haber germanor entre el trail Roquetes i Obrint traça, gràcies a la teva gesta que ens ha posat en contacte!! Molt bon detall lo de la samarreta, estem molt orgullosos i agraïts! Molts ánims Albert i Tere que ja queda menys del 50%!!

PD: Ahir a la fredes-pauls vaig veure la bassa on vas ficar els peus després de la última baixada, em va sortir un somriure!!jajaja

Anónimo dijo...

Des de Pilans,
Aprofita el cap de setmana amb els 'teus', i emplena de moral per a la resta de cursa.
Forest Gump al teu costat un aficionat, si aixó li sumem la bona causa per la que corres farà la teva gesta molt important
Ànims Albert i Tere, i us esprem aviat.
Cuide-vos
Montse i Pepe

krusty dijo...

Planoles...!! de menut vaig anar de colònies!! i tot just has portat la nostra samarreta ;)

Vinga q ja vos queda menos! això ja està pràcticmnt fet!
molts d'ànims a Tere tmbé que s'ho mereix enormement, q s'ho està currant moltíssim i sempre està al teu costat!
Inga!!

MARC BALAÑÁ dijo...

FAS POR, ETS IMPRESSIONANT, UNIC, EL MILLOR, INSUPERABLE... UN REPTE QUE NOMES EL POTS FER TU !!! I LA TERE, ASSISTÈNCIA PERFECTE !!!