domingo, 30 de octubre de 2011

Xavi Royo, guanyador del Running series Terres de l'Ebre

El circuit de curses de 10 km (running series Terres de l'Ebre de 10 km) ha acabat avui amb la cursa de Jesús, última de les 7 curses que formaven part del circuit.
Xavi Royo ha sigut el guanyador absolut, cosa que m'alegra molt ja que és una persona a la que aprecio molt, és jesusenc, sí, però.....jajaja. El crono que ha fet avui és boníssim 34.26! A més ho ha fet davant la seva gent, sí senyor! Felicitats.
També voldria destacar molt els cronos que s'han fet avui i jo he pogut comprovar de primera mà, la qual cosa vol dir que hi ha molt nivell, el guanyador 32.55!! mooolt bé.
La meva dona avui ha participat quedant 8a de la general amb 46.35 molt bé per ella, progressant.....jo amb la bici tornant part de tot el suport que em donen quan jo corro.

Aqui vos deixo unes fotos dels qui crec que han estat els protagonistes del 1r circuit de 10 km Terres de l'Ebre.

                                                                Xavi Royo 1r general
Robert Tarragó 2n general
Luis F. Puentes 3r general

                                                 Ferran 4t general però....amb 1 cursa menys

Els millors portant el ritme d'una de les curses


         Felicitats a tots els participants, disfruteu de l'esport!

3 comentarios:

Ferran dijo...

Gràcies Albert! Felicitar públicament al Xavi Royo pel seu triomf rubricat de la millor manera possible, trencant el crono! I perquè al llarg d'aquestes curses ens hem anat coneguent i ha estat un plaer córrer amb gent com ell, Robert i tants d'altres amb qui he anat parlant.
Compte enrera...

robert tarragó dijo...

Gràcies Albert. tot un paler haver estat corrent a les nostres Terres i deixar el podi a casa. Hem disfrutat molt d¡aquestes curses i de tot l'ambient en cadascuna, gent, amics, corredors, sempre de molt bon rotllo.
com diu ferran compte enrera...

jo mateix dijo...

Gràcies Albert, tot un honor tindre una crònica per a tancar aquesta magnifica iniciativa que ha sigut i serà en el futur les Running Series.
Un plaer correr juntament en cracks amb una qualitat humana incomparable.
Molt emocionant per ser qui es el comentari en la entrega de premis de Ferran de Torres, que he de dir...
Felicitats a tots i novament gràcies.