martes, 29 de noviembre de 2011

Javi Delgado, guanyador del 4t circuit Terres de l'Ebre

Pujant a la cursa del Taga
Abans de la sortida de cavalls del vent
                                                            Hem compartit algún podi

Si aquest any hi ha un corredor que cal destacar per damunt de la resta aquest és Javi Delgado, guanyador absolut del circuit terres de l'ebre i del circuit català de curses de muntanya, casi res!!
Jo aquest any l'he vist a un gran nivell, però el millor de tot és que no s'ho creu, és húmil i generós, en definitiva que és bona persona, a part de gran corredor.
A l'entrega de premis del circuit penso que no es va destacar gens ni mica la seva gran temporada i més concretament la seva tasca al circuit terres de l'ebre, ja que amb la seva presència hi ha més nivell, li dóna nom al nostre circuit, ha guanyat 5 curses, la general, de veterans, i el premi èlit. No cal dir que a més ell és de Vilassar de Mar, més esforç.....per a què gent del nostre territori no estigue a l'entrega de trofeus, per mi una falta de respecte! n'hi ha que tenen excusa però n'hi ha que no.
En fi, que no volia deixar pasar per alt això i que de cor moltes felicitats JAVI, t'ho has ben merescut.

3 comentarios:

pol dijo...

quin crack en Javi !!!

Agus dijo...

Hola Albert, crec que tens raó en que és una falta de respecte a tots els companys no assistir a l'entrega de premis, sinó és que hi ha una causa justificada, suposo que la gent que va faltar li va saber mal no venir.
Al Circuit hem d'estar molt contents de tenir un guanyador del nivell de Javi Delgado, tant corrent com en el terreny personal, un exemple per tothom.
Tens raó que no es va destacar de manera especial durant l'acte, no es va fer en ningú i crec que el més gran reconeixement és el que ens fem entre natros, a part del propi fet de ser guanyador del circuit, el màxim reconeixement de la nit.
El teu post també t'honra, que et guanyi un atleta tant bo com ell és un orgull, però no tothom s'ho pren igual de bé i té mèrit fer-ho i, a més, dir-ho. Felicitats també per la temporada i molts d'ànims per la propera, segur que amb reptes renovats als que tots pararem atenció.
Salut i ens veiem a la muntanya!!

Anónimo dijo...

Albert, gràcies per aquesta publicació al teu blog. La veritat és que ens heu tractat molt i molt bé per aquestes terres i segur que l'any que bé repetim a major nombre de corredors.Poquetes coses teniu a millorar, sou un exemple de com s'ha de organitzar un circuit de curses de muntanya!per aquí això és un negoci...una llàstima.

fins aviat i gràcies.

SPIRIDON TEAM