miércoles, 7 de diciembre de 2011

Avui BTT

Després de 2 dies seguits caminant, els abductors ja no volen saber-ne res més de "patejar" o sigue que abans de fer festa hem decidit fer una ruta amb btt (les vaig carregar al cotxe per si a cas...) A les 9:30 del matí ja estàvem dalt del cotxe amb les bicis i al sortir del càmping estava l'encarregat de recepció i Tere li ha preguntat:
- Saps alguna ruta xula per fer amb btt per aquí prop?
L'amable noi al veure-la tant professionalitzada (oakley, orbea alma i tota la vestimenta d'una professional) li ha dit una "ruteta" de 28 km entre anar i tornar, de Saravillo fins a Ibón de Plan, el que no li ha dit és que per  arribar a Ibón de Plan havia de pujar 14 km i fer 1000mts de desnivell.
Mentre anàvem pujant jo reia sol, què crack el del càmping! jaja si li arribo a proposar jo la ruta em mata! Sort que mentre es puja les vistes són molt xules i quan s'arriba dalt de tot, sense paraules, impressionant! La baixada ja és per a acabar de disfrutar, tot i que el fred ha deixat  "huella".
A l'arriba al poble un cafè amb llet i un dècim de loteria, ja que ens ha sorprès que en aquell encantador poble (20 cases) hi hagués un bar i a més aquells dècims de loteria que ens estaven cridant: compreu-me, compreu-me que segur que vos tocarà!
A veure quina aventura tindrem demà.

PD: Això és el que hem vist avui, però el llac estava tot congelat. Increïble!

1 comentario:

Monrasin dijo...

Albert...no te pases!!
En Saravillo hay dos bares y un albergue!!!
Y además el mejor queso de cabra al Oeste del Cinca (o al Este!)