domingo, 26 de octubre de 2014

Un petit reconeixement a un gran amic, Gerard Morales

Qui no coneix Gerard Morales? Suposo que avui en dia al mon del trail running tothom el coneix..però fa 4 anys no era tant conegut! jeje
A mi però el seu nom se'm va quedar gravat al cap quan allà pel 2011 a l'ultra trail de Xerta em va "treure" la victoria a la general final de l'ultra de les nostres terres, a partir de llavors i ja per sempre més Gerard Morales el considero un amic meu, mai l'he considerat un rival, un adversari, ell per la seva humiltat va passar a ser amic per sempre.
Sempre podré dir però que li vaig guanyar la primera etapa jeje

Vam seguir camins paralels fins que al 2012 vaig saber que també feia maraton de Sables i va ser llavors quan vaig decidir trucar-lo i ja començar a forjar una amistat que fins avui. Vam formar una haima amb uns altres amics i ens ajudavem tant que l'amistat es va enfortir molt.
Els 4 amics de la haima 42 a la cursa de Sant Roc ( Pauls )

Després d'acavar l'última etapa al desert del Sahara

Des de llavors i fins avui estem en contacte diari mitjançant les reds social i també minim un cop a l'any ens reunim per fer un dinar i puc asegurar que ell es el mateix noi que un dia em va "birlar" ut de les fonts.

Si aquest esport el comparesem amb el futbol ell estaria a 1º divisió guanyant molts calers però coneixent-lo es feliç pagant la seva inscripció a les curses (bueno ho seria ja que ara no les deu pagar ehhhh jeje )

No canvies mai amic, que se que no ho faràs! i gaudeix mentre pugues de les condicions que tens.

PD saps que sempre t'ho dic...si necesites un motxilero per tornar a Sables intenta fer un esforç i portar-me!!!

PD Si voleu saber el seu historial de curses, resultats, etc. busque-ho vosaltres mateix que jo he d'anar a dinar i se'm faria de nit! 
Al seu facebook que el te mes actiu clicant el seu nom i apellit o
Aquest es el seu blog http://gerardmoralesramirez.blogspot.com.es/

Et dec mínim que si algú no saps qui ets ara tingue l'oportunitat de coneixe't amic!

Una abraçada fortissima i estem en contacte negrito!
No hay comentarios: