lunes, 12 de enero de 2015

Cursa de les 2 Torres

Ahir vam començar l'any 2015 en lo que en curses es refereix, i....no crec que hi hague una millor manera! vaig poder gaudir corrent cosa que feia temps, molt de temps que no feia.
Les molesties van afluixant, encara no he fet net...però em deixen fer, la continuitat torna a ser la que es necessita per poder córrer amb alegria, i els "problemes mentals varis" també van millorant o sigue que tot apunta a que aquest any podré tornar a disfrutar de l'esport i del córrer.
Tinc que agraïr molt a molta gent, em venen tants de noms al cap... ells a lo millor ni ho saben, però els que en moments no tan bonics com el del diumenge estan o han estat al meu costat amb suport, palmadetes, ajuda, ja sigue mental com a nivell físic per jo estar a punt de córrer etc,etc els recordo molt després d'una alegria, després d'un TORNEM-HI!!!
No sóc cap superdotat en res i jo també tinc hi he passat per mals moments, molts diuen que tinc una ment de ferro... potser siii, però jo sóc un més igual que tots vosaltres i ja molts moments que estàs però com si no hi fossis.
He de dir també que als mals moments se´ls ha de vencer!!! només així podràs vencer en qualsevol altra faceta de la vida i ara a lo que anem. Passem pàgina!

Cursa de les II Torres

Amics de Campredo...i als amics, allarga'ls la ma! amb el meu cas fàcil, només calia que m'inscrigues per col.laborar i així ho vaig fer.
De la cursa dir que vaig sortir endarrerit com sempre i que vaig desconectar dels corredors fins a meta, anava adelantant gent i si,sabia que anava primer però no em preocupava gens, faig ficar un ritme que per mi era comodo i fins a meta. Content pel resultat per que abans de creuar la meta vaig poder mirar al cel i li vaig dir;
"si tornaré com voldries a donar guerra"
Veurem ara fins on arrivarem, dependrà també de la meva familia, em costa relativament poc estar competitiu, amb poc entrenament he rendit molt, això es una sort, un don, o lo que li vulguen dir, ara veurem on anaem a parar...........

No hay comentarios: