miércoles, 21 de diciembre de 2016

10 KM TARRAGONA

Diumenge ens vam desplaçar a Tarragona per córrer els 10 km de la mitja marató ciutat de Tarragona, amb l'objectiu de seguir amb el preparament de la marató.
Vaig entrenar tota la semana amb normalitat com si la cursa de diumenge fos un entrenament més de qualitat, sense escatimar esforços durant la semana, tot i això em vaig presentar a la sortida amb l'intenció de fer la meva millor marca en 10 km....RES!!! Ens vam instala.lar a primera línea de sortida ( Youssef i jo ) ens vam desitjar sort i.... gas, sabia que ell faria marca personal sí o sí, 34.43 no estava acord amb la seva qualitat, tot i que el circuit no afavoria gaire per fer grans marques ( puja, baixa i un poc d'aire..). Sabia que faria millor temps i al final 3er absolut en 33.24.
Jo vaig sortir amb ganes i fins al km 6 anava amb temps per millorar la meva marca, ja que anava a un ritme mig de 3:30, però d'allí a meta se'n van anar 30 meravellosos segons que em van portar al 35.30. Content, sí, molt content, ja que vaig pulint segons i cada dia em trobo millor.

No hay comentarios: