lunes, 24 de diciembre de 2018

Cursa de l'Aldea i resum de l'any

Ahir vam despedir l'any 2018 a l'Aldea (13,5km i 250+ ) . Ha sigut el primer any de la categoria veterà, tot i que no miro la categoria, sinó la general. Quan competeixo penso que soc un xaval, després es quan m'adono que no! jeje

Era una cursa ideal per acabar l'any,  pocs km i poc desnivell, això va fer que a última hora s'animessen corredors i corredores dels voltants i del nostre club ( Fran, lo presi, Nuria, Llorenç, Tere ) va ser bonic tornar a veure "groguets" amb un dorsal.

Vaig acabar l'any tal com el vaig començar aquell 15 de gener a la cursa de les dos Torres 2n: darrera d'un incombustible Lluisma Mas, tot i que d'ell el que envejo més és el DNI (jeje).

Per ser una cursa molt popular he de dir que es va córrer molt i els podis no els regalen! Per poder accedir_hi vaig haver de fer els 13,5km i 250+ amb 55min, és a dir, que això de curses fàcils...

Ja que era l'última competició de l'any, faré un petit resum de la temporada 2018. He de dir que estic satisfet, ja que cauen els anys i continuo motivat,  més o menys en bona forma i amb il.lusió per continuar. Això sí, tot al meu nivell, perquè el motor ja dona el que dona....

15 GENER         CURSA DE LES DOS TORRES    2n ABSOLUT

29 GENER        CURSA DEL PASSTISET                 7è ABSOLUT

20 FEBRER      DUATLÓ GARCIA            2n ABSOLUTS ( PARELLA AMB EL MEU FILLOL )

26 MARÇ         UT LLASTRES                                2n ABSOLUT  ( TRES ETAPES )

7 MAIG            KM VERTICAL ALFARA                9è ABSOLUT  ( COPA ESPANYA )

14 MAIG          UT ESTELS DEL SUD                     4t ABSOLUT ( CAMPIONAT CATALUNYA )

3 JUNY            KM VERTICAL ROQUETES           9è ABSOLUT ( COPA ESPANYA )

2 JULIOL         FREDES-PAULS                               1r ABSOLUT

13 AGOST       CURSA L'AIROSA                            2n ABSOLUT

6 OCTUBRE   PUJADA MONTSIA                          4t ABSOLUT  ( CIRCUIT CATALA )

14 OCTUBRE  TRAIL DUEXTREM AMPOSTA      1r ABSOLUT

15 OCTUBRE DUEXTREM AMPOSTA                   1r ABSOLUT

26 NOVEMBRE  MITJA MARATÓ TARRAGONA     21è ABSOLUT

23 DESEMBRE CURSA DE L'ALDEA                      2n ABSOLUT

A més de totes aquestes curses, he corregut 4 o 5 curses amb bicicleta on he pogut cumplir prou dignament.

L'any vinent esperem tenir salut per poder allargar aquesta història que va començar ara fa 31 anys jeje