domingo, 1 de agosto de 2021

The Longest Night

Ahir va arribar el dia de "The longest night". Per aquells que no sabeu de què es tracta aquesta prova, us ho explico, que pareix senzill entendre-ho, però no tant fer-ho... És una cursa on es tracta de donar voltes a un circuit de 5,7 km i 300 més de desnivell positiu (molt millor dir 600 acumulats per volta). Per continuar amb cursa s'ha de fer la volta en menys d'una hora. Si no, eliminat. Per valorar l'esforç realitzat per cadascú dels participants s'hauria de donar una volta al circuit per poder intuir el sofriment dels corredors per realitzar-ho dintre de l'hora.  

El circuit va ser dur i tècnic i la pluja que va caure casi tota la nit ho va complicar encara una mica més. La sortida era a les 21h de la nit, amb una xafugor descomunal i normal pel mes que estem. El que no és normal és l'aigua que ens va acompanyar tota la nit i que va fer que el circuit sigués perillós en alguns punts. No m'estranya gens ni mica que només 9 dels 60 corredors passéssim la nit fent voltes, ja que el difícil era seguir d'empeu.

Passaven les hores i el circuit posava cadascú al seu lloc, fins arribar a l'hora de la veritat. Eren les 12 del migdia següent a la sortida i quedàvem 3 corredors, l'Oriol, el Javi i jo. El meu moment va arribar, després de sortir a per la volta 16 quan portàvem 89km i 4500+ o millor dit, 9000 acumulats vaig tenir clar que no podia seguir, així de senzill i simple. No cal buscar excuses, ni explicar la meva vida, cadascú té els seus límits i aquest cop els meus eren detràs d'aquests dos grans esportistes. Felicitar-los és reconèixer que han estat millor i així ho vaig fer! Posar-te excuses només serveix per fer-te mal, sobretot a un mateix...

Marc, Conrad, resta de voluntaris, col·laboradors, Ajuntament de Pratdip, poble de Pratdip, gràcies per fer-nos gaudir, sí, gaudir, ja que cadascú dels terrestres gaudeix d'una manera diferent😘🥰

Team trail.cat, un plaer compartir amb vosaltres, gràcies per cuidar-me 15h....🙏😁
Sé que estaveu preparats per cuidar-me moltes més hores, però el meu agraïment és etern.
Resta de companys Ari, Kilian i José, ser-hi ja és guanyar, les hores simplement són números, com tot a esta vida.

I per mi, el més important, la finalitat de tot, ja que era una cursa solidària on la totalitat de la inscripció 5 euros va anar al "projecte Emma", projecte al qual ja hem apostat i aportat en diferents moments. 
El preu de la inscripció no estava al nivell de la finalitat, però molt menys amb el tracte rebut. Ja vaig dir-ho abans de la prova, aportaria un euro per volta que faria. Al final en van ser 15, pues això 🤷 tot suma.

Avui no puc caminar, penso amb demà 🤦( el meu germà està de vacances ) i jo de"jefe" del taller, i sense treballadors 😁 o sigue que a patir! 

PD: Sempre m'han dit que salsa con gusto no pica, però mortifica🥰

Ens veiem pel monte amicsNo hay comentarios: