domingo, 1 de marzo de 2009

Estic content: El genoll ha respost




Avui ha sigut un gran dia, un dia que l´esperava com l´aigua, i si, ha arribat.
Tot ha començat ( bé ) he arribat tard a la concentració de l'equip, ens haviem deixat la cartera, el garmin, estava al lavabo quan han fet la foto de l'equip etc, etc però jo tranquil, només m'inquietava el genoll, pareixia que tenia tots els meus sentits al genoll i això tampoc pot ser.
Quan he trobat a la tira d'amics, preguntes, alegries, salutacions, abraçades i molt bon ambient, de muntanya, el que mos agrada.
Han donat la sortida a la cursa i jo he sortit per detrás, tranquil per no obsesionar-me en los corredors capdavanters, però poc a poc he anat adelantant a corredors m'animava i no recordava que corria amb genolls ( bon senyal) fins que al km 3 m'he ficat cap de cursa, he apretat a la primera pujada i m'ha seguit el que resultaria ser el guanyador AHMED un bon corredor i company que ham fet part de la cursa junts fins el km 11 o 12 alli m'ha sortit tot, he vist que tinc molt per fer però amb una satisfacció impresionant de saber que els genolls tornen a respondre.
La classificació el de menys la veritat, evidenment que estic content de fer segon no mos hem d'enganyar però estic molt més content per les sensacions que he tingut.
Dels meus companys que vos tinc que dir, que hem arrasat, sobretot en dones, tenim a les millors corredores en molta diferencia. I això que faltaven els impresentables de turno que vaja tela, diuen que qui s'ajunta en un coixo al cap d'un temps coixo i mig.
Ens veiem prontet.
Ara ting ganes de zapatilla!!!!

4 comentarios:

Lluís dijo...

Estupendo.... anims...

Monrasin dijo...

Ostras Albert, menos mal que no habías entrenado nada, si llegas a ir bien preparado llegás a la meta antes de dar la salida!
ENHORABUENA por tu carrerón y sobre todo porque no te duela el "genoll" ese.

Anónimo dijo...

Gracies/as Lluis i Monrasin ara només penso en entrenar.

Anónimo dijo...

Anims crak que aixó del genoll ya ho tens superat.¿Al senyor Ahmed el vas deixar passar perque donaven premi al segon classificat?Es que de tu qualsevol cosa,saps?
Ens veiem a Bcn
Cid