lunes, 30 de noviembre de 2009

Mitja marató de Tarragona







Ahir vaig anar a ficar a prova el genoll a la mitja de Tarragona i és que uns dies abans havia trucat al que va ser entrenador del Roquetes fa 2 anys sr Angel Garcia i li vaig preguntar si participava i em va dir:
- tinc dorsal
I li vaig dir: Doncs va que pujo i la fem junts i de passo ens parlem . En Angel mantenim una molt bona relació degut al seu pas pel roquetenc ( ell és una persona leal que es fa estima)
- d'acord però..... 1h 30 heeeeeee que jo no entreno des de fa 1 mes.
Vaig quedar per pujar a Tarragona en Martí que li devutaba el seu fill Carles i quin debut per cert!!! ja que a la primera i ja baixa de 2 horetes molt bé segueix així noi.
També he de dir que el dia abans havíem fet una rostideta tots els de la uec a la mansió de Leo i vam apretar un poc.....massa kikius però quin bon ambient que hi ha!!!
Tornant a la mitja...i una volta estava amb l'Angel escalfant per allí juntament amb el seu germà Cristian que corria per a intentar millorar el seu temps en mitja ( 1.23.14 ) surt la possibilitat d'acompanyar-lo per ajudar-li a millorar aquest registre. Jo no estava segur ja que el meu entreno fins aleshores era nul i el meu genoll no sabia fins on resistiria, però...sense ficar molta oposició ja estava adelantant llocs per sortir millor.
De la cursa poc a dir, però sí que vam acabar fent 1.22.29 i que ell estava molt content i jo també ja que vaig notar-me bastant bé de sensacions (genoll ) físicament no tant però...aixo entrenant ho curaré.
Moltes cares conegudes, Ferran, Xertolins, l'estimat manso que va fer un carrerón increïble poc més de 1h 30, gent de Tivissa,Ulldecona,Tortosa i fent fotos.........RAMON de Huesca, animant campanilla, en definitiva que moltes cares conegudes i que molt bon rotllo.
Aniré contant novetats.

3 comentarios:

angelin28 dijo...

Albertini 1h 23' 14" és la meva millor marca.
Ara 1h22'29" és el record de la familia Garcia.
Ara a treballa per a baixar això i per a baixar de 3h a la marató de Barcelona.

Cuidat fenòmeno

Àngel

puça dijo...

Si vols t'acompanyo a barcelona, i.... si puc claro, perque baixa de 3 hores no es facil eeeeeee

angelin28 dijo...

I tant si vull, veig q no canvies sempre plorant.

Ànims