lunes, 30 de mayo de 2011

Quan vulgue fer algo, algo intentaré fer!

Cada cop que busco un repte sempre el medito i penso .....es pot fer? sí, no, possiblement, llavors valoro pros i contres i acte seguit si he pres la desició de fer-lo ho dic amb la boca plena, i dic, VULL FER ...X. i ja no hi ha marxa atràs. Mai renunciaré ni em farà renuncia ningú a una desició presa, jo sóc el màxim responsable dels meus actes i quan dic allà vaig, és allà vaig.
Dic tot això pel satisfet que estic d'haver pres totes les desicions que he pres al llarg de la meva carrera esportiva i de tot el que he aconseguit i el que em falta per conseguir, (molt) l'esport i sobretot l'intentar reptes "impossibles" m'han donat una felicitat i una manera de viure la vida que no li canviaria a ningú i si d'una cosa estic content és de no haver escoltat molts cops a tots aquells que m'han dit alguna volta que això no es pot fer, això no ho podràs fer, o simplement m'han posat en dubte els meus reptes i sempre ho he tirat avant.
Gràcies a tota esta gent la meva motivació ha crescut infinitament, m'han ajudat a millorar i m'han fet inclús millor, els hi estic agraïit, sempre penso que gràcies a esta part de gent fins ara ho he tirat tot avant i també els hi dic que sense ells pensar-ho m'han ajudat i molt, segur que ells això no ho saben...
Res més que en 14 dies estic enprenent una nova aventura i com molts són els que l'han posat en dubte per això volia donar-los les gràcies pel suport que em donen, sense saber-ho.

PD tota aquella gent que vulgue fer una cosa, que la faci! només ell provant-ho sabrà si la pot fer, ànims i no renuncieu mai a les vostres il.lusions.

5 comentarios:

forest dijo...

Albert,pasame el recorrido de la 4 etapa y el horario que haces,a ver si puedo kilometrear un rato contigo.Saludos y animo.

Anónimo dijo...

Hola forest:

El recorrido de la 4 etapa es el siguiente:

Sant Vicent dels horts, Baixador de Vallvidrera,Montcada, Coll de la Font de cera, Coll de can Bordoi, Vallgorguina. Unos 85 km por el gr 92. Si puedes llama al numero de la assistencia para saber en el lugar exacto que estoy, esta en mi pagina, la salida de cada etapa sera a las 6 de la mañana. Gracias por tu apoyo.

lo manso dijo...

Astas com una CABRA, la volteta està que vols fer és IMPOSSIBLE, ja voràs ja! com de Barcelona no passes, la sola de les bambes lo tercer dia es desintegrarà, a l'Hospitalet de l'Infant et treuran la sendera... IMPOSSIBLE, que és IMPOSSIBLE.

No volies motivació, "toma2 motivació.

Albert Giné dijo...

Manso tu a mi em coneixes de sobres, saps que sóc molt cabesón, i que per molt díficil que sigue......Però al final arribarà un dia que no ho podré fer (el repte x) però primer no sense lluitar i donar-ho tot. Gràcies per tot fenòmeno.

Anónimo dijo...

Hola Albert, hem rebut la notícia del teu repte solidari.
Felicitar-te per les dues coses: per un repte tan bestial i pel gest solidari.
Si poguèssis afinar una mica els horaris aproximats de pas pel baixador de Vallvidrera (4a etapa), informaríem als nostres socis i amics per tal de venir a animar (i potser algú s'anima a còrrer una estona); Josep de www.cordada.org